Nový amant Gottové? Vídáme se rok, budu jí platit nájem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nový amant Gottové? Vídáme se rok, budu jí platit nájem!

Po bouřlivém dění ve Finsku, do kterého se Dominika Gottová (47) rozhodla vrátit za manželem, konečně přiletěla zpět do Česka vyřídit zde stále trvající závazky. Již na letišti jí však čekal neznámý muž s květinou a vypadá to, že do hry vstoupila třetí osoba.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
27. 11. 2020 03:13

Dominika Gottová je milá, pracovitá, pravdivá a fajn dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem. To je fakt a dále je fakt, že Dominika Gottová nikdy pokusila se sebevraždu. Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná!

Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

AliAlice
26. 11. 2020 16:56

Dominika a Timo...nekonečný seriál dvou komediantů...A že má nového nápadníka?? No to je opravdu trefa,­škare­dá,le­nošná,a bez peněz,tak to ten člověk musí být hodně otrlý kdyby si něco takovýho pověsil na krk !!

Uživatel_5404086
26. 11. 2020 10:33

Padesátiletá ženská bez jakéhokoliv zázemí a bez peněz. Hrůza a děs. Ta se Kájovi fakt nepovedla

BJELOUSEK
25. 11. 2020 22:13

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

antonuis.j
25. 11. 2020 16:37

Kam ta šeredná vypitá smradlavá pizda chtěla vlastně skočit, curva jedna? Jednou blekotá že z okna a pak zas pod vlak bla bla... Ať skočí pod vlak v metru a bude klid, žebračka dementní.

ivanak
25. 11. 2020 13:10

Čeho je moc,toho je příliš...připomíná mi to Ivetu Bartošovou...akorát Gottová si bulvár zve sama..ona v 47 letech nic nemá,krom dluhů tedy a neumí si poradit se životem..dušovala se jak chce splnit to,co slíbila otci,ale jak se říká sliby chyby..myslím,že Gott moc dobře věděl,že ona je nespolehlivá a nezachrání ji ani kdyby dostala další miliony..nedopadne dobře...bohužel..

mika
25. 11. 2020 12:34

ještě že máte Dominiku. o čem byste psali?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.