Gottová se z Finska už nevrátí! Líbánky s Timem v podnájmu u kámošky z Asie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottová se už nevrátí! Líbánky s Timem v podnájmu u kámošky z Asie

Dominika a Timo, stará láska nerezaví!
Dominika a Timo, stará láska nerezaví! (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

„Rozhodla jsem se rozvodové řízení zastavit. Ráda bych s manželem obnovila vztah. Na rovinu říkám, že ho stále miluji,“ šokovala Česko  Dominika Gottová (47) a odletěla za Timem Tolkkim (54) do Finska. A podle všeho opustila Českou republiku navždy! Alespoň si to myslí její někdejší pan domácí, kterému málem podpálila barák.

„Ti dva asi nemůžou být bez sebe. Když jsou spolu, zabili by se, ale když jsou od sebe, touží po sobě,“ konstatuje na webu Expres.cz Miroslav Kolodziej, u něhož nejstarší dcera Karla Gotta (†80) přebývala po několik měsíců.

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět

Video se připravuje ...

„Říkala, že byla velká chyba se vracet do Prahy. Myslím si, že už se vůbec nevrátí, je to střelkyně, rupne jí v kouli a pálí za sebou mosty. Zmizet z Česka plánovala dlouhodobě, konkrétně ve Finsku má slíbené bydlení u kamarádky z Asie, se kterou dříve pracovala,“ tvrdí někdejší pan domácí Dominiky Gottové.

Gottová na narozeninách tátova kamaráda: Žiju ze dne na den

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bohusf
11. 11. 2020 • 08:42

Druhá Bartośová, skončí stejně.Jenže úplně zapomenutá Nula.Až z nī vypadne posledni nuget, zůstane jediné-šťavnatý titulek v bulváru..Co vlastně je/byla- dcerou slavného otce...trochu málo

-bello-
11. 11. 2020 • 02:07

Dominika Gottová je ve Finsku anonymní (víceméně), ale tady pořád odsuzovaná.Je blbá. Ta její finská zadlužená obluda jí zničila kus života.Dokud se alkoholik nevyléčí, střízlivě stav nezhodnotí . .
Menzelová okouzluje sama sebe svou ušlechtilostí, který i věří a cpe na soc.sítě , ale nemůže to chtít od ostatních..Tak jí to nandali. No a?! Má se naučit jak a co mluvit.
Co jí řekl, Menzel je jen její tvorba. Menzel měl poškozený mozek , a vypadá to na fotkách tak , že sotva dával, kdo je ona . Tak jakápak "svoboda" , dělala si co chtěla.

Když dala nástup všem svým 3 (?) inseminátorům, ke každému přiřadila jeho (?) dítě a vyrobila z toho příběh happy family , rozesmála mě.
Viděla jsem jen 3 sešvagřené trubce - Menzela, Brabce a Bártu a 1 včelí královnou
A všichni, kdo se tomu smějou jsou podle té myslitelky
... " nepochybně eticky čistí "
Tohle je materiál na Oskarový trhák, škoda, že Menzel už není

st.rec
10. 11. 2020 • 19:16

Divné,ona fakt neví v jakém světě žije?

Divné,zavražděná

pomahatachranit
10. 11. 2020 • 17:43

A kdy odjede ten odpornej Kolodzei,kterej se uz rok jak nejhorsi hyena na te Dominice svinsky spolu se svou kubenou prizivuje ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.