Gottová ve Finsku: NÁVRAT K TIMOVI! Proč zrušila rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová ve Finsku: NÁVRAT K TIMOVI! Proč se rozhodla zrušit rozvod?

Dominika Gottová a Timo Tolkki během úterního setkání
Dominika Gottová a Timo Tolkki během úterního setkání (Foto: David Kundrát, Facebook )

Tak to je zvrat! Dominika Gottová (47) odletěla minulý týdne zpět do Finska (Aha! informovalo) opravdu kvůli rozvodu s manželem Timem Tolkkim (54). Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ho podle svého aktuálního vyjádření v Helsinkách zastavila. Vše tak skončí happy endem?

„Rozhodla jsem se rozvodové řízení zastavit! Ráda bych s manželem obnovila vztah. Na rovinu říkám, že ho stále miluji,“ přiznala nám Dominika z Finska, ze kterého se v nejbližších dnech vrátí zpět do Prahy.

Přestěhuje se?

S Timem se neviděla od července a k zastavení rozvodu (žádost podala v únoru přes finskou amabsádu v Praze, pozn. red.) byla v Helsinkách její přítomnost nutná. Proto se tam oba setkali. „Jezdili jsme po úřadech! Uvidíme, jak to všechno dopadne. Do Prahy se musím kvůli bydlení a práci vrátit. To, jestli se do Helsinek přestěhuji, ukážou příští týdny a měsíce,“ dodala Gottová.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Nic nastálo

Ta přitom od Tima odešla už dvakrát a teď se do vztahu s ním znovu vrací. Historie se tak po pěti letech opakuje a její tatínek Karel Gott (†80) by asi nestačil zírat. „U Dominiky není nikdy nic nastálo,“ tvrdil o ní. A měl pravdu!

Táta jí chybí

Ve Finsku byl včera Den otců a Dominika si tam právě za tátu zapálila svíčku. „Moc mi chybí,“ napsala Aha!.

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 11. 2020 • 23:29

to:rydlo
omlouvám se za tykání.Občas mi tady někdo tyká a jak píšu, zapomněla jsem.
Tedy - omlouvám se.
Za tím, že by se Dominiku vydědit nepodařilo si stojím. Nevím, jak si v právu stojíte Vy, ale já to vím.
Jo, o Ivaně Gottové vím dost a dost, abych si mohla říct v bulváru, (který ona a Gott intenzivně posledních 10 let denně živili ) svůj názor. Můj názor není lichotivý a nikdy nebude.
Ale - proč Vás to vůbec zaráží se ptám já? !
Dyť Vy děláte totéž, ale vůči Dominice!
Tedy Vaše výtka ke mně nemá logiku!
A že si nese Dominika životem křivdu, o tom vážně nechci a nebudu diskutovat a že měla dostat to, co jí ze zákona patří, taky ne. Diskutabilní je pouze to, že byť jí byla nabízená pomoc mnohokrát, trvá si na svém způsobu života. Její způsob života se mi dost hnusí, ale trvám na tom, že ve svých právech byla opomenuta.
A komentovat zde příspěvky ? Pane/paní RYDLO, to je dovoleno .
Vy si říkáte RYDLO a to se zas nelíbí mně, protože je to nick, -rýt do něčeho. A Vaše komenty k Dominice nejsou nic jiného.
Takže v tomto ohledu jsme si kvit!

rydlo
10. 11. 2020 • 21:47

-bello-/ K vašemu tykání a k vaší větě „ K vydědění Dominiky nebyly závažné důvody, vydědění by prohráli”asi tolik: OZ - Důvodem k vydědění, který je stanoven zákonem, je vedení trvale nezřízeného života dědicem. Pod tímto pojmem je možné si představit např. marnotratnost, zadlužení, alkoholismus a drogovou závislost. A že se tak Dominika chovala, napsala o sobě sama. A že teď pracuje, je jen proto, že ji nemá kdo živit. A já vám ani netykám, ani nekomentuji vaše příspěvky k Ivaně, třeba o pohřbu jejího otce, nebo co Ivana všechno dělala, podle vašich stále se opakujících komentů k Ivaně je zřejmé, že jste pravděpodobně byla u všeho osobně, když máte tak podrobné informace o jejím životě. I když si říkáte bello, v souvislosti s vámi nic není ani krásné, ani hezké.

-bello-
10. 11. 2020 • 11:56

to: travina
Měla jsem na mysli nepominutelné dědice , jimiž jsou pouze děti zůstavitele. Proto Gott vyšachoval Dominiku .V závěti pak klidně mohl uvést Ivanu, tchýni, své 2 holky z Betramky a třeba spolek pro chov čivav.Co a jak si vyřídil s duhou levobočkou nevím a je mi to jedno!

Jana Meluzina
10. 11. 2020 • 08:39

Ale na peníze pro matku je jí paní Ivana dobrá, to do světa nevytrubuje. Finské soc. dávky jsou daleko štědřejší, než ty naše, tam nebude muset dělat a nebude na ni vidět, ani na její závislosti. Přijela sem za vidinou peněz po otci, hned si najala známou právničku Slámovou, ale ta dala od toho ruce pryč, věděla, že na nic už právo nemá. Tak ať jede a už se nevrací.

travina
10. 11. 2020 • 03:40

-bello- manželka není ze zákona dědička? Co to píšete za blbosti?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.