Dominika Gottová: Nové peníze z Německa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Dominika Gottová: Nové peníze z Německa!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Pavel Machan, archiv)

Život si s ní pořád zahrává i rok po smrti táty Karla Gotta (†80). Slavíkova nejstarší dcera Dominika (47) sama přiznává, že se jí nevede úplně dobře. Honí každou korunu a do toho není zdravotně v pořádku. Možná proto využije nabídku od velké fanynky svého otce v Německu, která jí přišla.

Dohromady je svedla velká náhoda. Dominika přišla v létě k hrobu tatínka, od jehož narození tehdy uplynulo 81 let. A v ten okamžik se na Malvazinkách objevila i sympatická dáma s kratšími vlasy ve středních letech. „Paní mluvila německy a také přijela zavzpomínat na tátu. Byla dojatá, že mě vidí, a chtěla se se mnou vyfotit. Pak mi nabídla, že pokud potřebuji s něčím pomoci, že to ráda udělá,“ popsala Nedělnímu Aha! Dominika.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Odjede pryč?

S příznivkyní svého otce, která podle našeho zjištění bydlí v Berlíně, se před několika dny znovu setkala. „Nevylučuji, že její nabídku přijmu,“ řekla Nedělnímu Aha! Gottová. Jestli jde o pracovní místo nebo třeba pobyt na jedné z berlínských klinik, kde by si dala dohromady bolavá záda a rozhozený organismus, ale jasné není. „Nechci teď o tom mluvit, musím se dát do pořádku,“ rozloučila se Dominika.

Půjde k hrobu

V den prvního výročí smrti jejího otce, který po prodělané rakovině mízních uzlin podlehl 1. října 2019 akutní leukemii, byla Dominika v práci. K hrobu se dle svých slov chystá až během tohoto víkendu.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 11.10.2020

Dominika zuří: Pro Ivanu byla ostuda, sestra se jí štítila! A za co utratila 24 ,,mega“ Vondráčková

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 10. 2020 • 22:19

to: mnamko
Jak jsem řekla, i kdyby byl někdo bez mozku, tak snad to pobere....
Otázka na tebe:
Pro koho asi myslíš jsem tam dala slovo "snad" ?

hanainge
12. 10. 2020 • 17:00

Dominika Gottová je sympatická, hezká i pracovitá dáma, která nikdy neudělala ostudu a nemá žádné problémy s alkoholem. To jsou fakty. Nechte Dominiku Gottovou konečně v klidu. Nikdo nemá právo ji urazit!

Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka i na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná a chovala se jako d’abel! Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

mnamko
12. 10. 2020 • 15:22

bello vy ste asi pracovali spolu ked vsetko tak dobre ovladate

-bello-
12. 10. 2020 • 00:58

Těm pode mnou co jen a jen odsuzují Dominiku!
Je jedno, kolik je jí let! Je to jedna ze 4 dcer slavného člověka. Ten člověk měl jmění v hodnotě 1000 mil. Kč ( 1 mld) a teď už je i vyšší. Neopomenutelnými dědici jsou děti ( nikoli manželka! ) .Takže teoreticky ( říkám teoreticky ! ) měla Dominika zdědit 250 mil.
Nechala bych ji na pokoji, být vámi.
Začíná od nuly. A pracuje!
Její nevlastní máti " Ivanka " naposledy pracovala jako společnice starých pánů, kdy s jedním to zasekla a od té doby jakživo pořádně ( a to ani při hospodyni a chůvách nemákla) !
I kdybyste byli úplně bez mozku, tak snad aspoň tohle poberete:
je asi mnoho důvodů, proč žena začne pít ( nejspíš je zoufalá ), ale důvod, proč vleze mladá dědkovi do postele je jen jeden!
Do Dominiky bych se tedy netrefoval. ,Je blbá jako tágo, ale pracuje. Když se zvedne ze dna, je dobrá! Když ne, tak tam zůstane.
Takže asi tak k té vaší morálce!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.