CESTA ZE DNA? Radostné "ANO" Dominiky Gottové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

CESTA ZE DNA? Radostné "ANO" Dominiky Gottové!

Dominika Gottová může ze začarovaného kruhu vystoupit ven.
Dominika Gottová může ze začarovaného kruhu vystoupit ven. (archiv)

Když zhruba před rokem přiletěla z Finska do Česka, dušovala se, že nad pekelným mixem alkoholu a utišujících léků zvítězila. Jenže tomu tak zřejmě nebylo a nejstarší Gottova dcera žije od té doby všelijak, šťastně ale zrovna ne. Teď ovšem přišla nečekaná nabídka z Německa!

Podle webu Expres.cz za ní stojí jistá fanynka Mistra z Berlína. Dominice měla podle zdroje citovaného portálu nabídnout protialkoholní léčbu. Gottová prý překvapivě tuto možnost s radostí uvítala. Na dalším postupu se údajně měly společně domluvit u hrobu Karla Gotta (†80). Boží oči všechno vidí?!

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

„Sešly se spolu u hrobu Karla Gotta. Ta paní z Berlína je majitelkou tamní kliniky. Dominice nabídla, že může kdykoliv přijet za ní do Berlína a ona jí poskytne veškerou péči, že jí pomůže dostat se ze závislosti na alkoholu a přemoci psychické problémy,“ informoval Expres.cz Kolodziej, který o Dominičiných problémech s alkoholem promluvil vůbec jako první poté, kdy měl možnost s Gottovou dcerou několik měsíců obývat jeden dům. Její bývalý bytný se ovšem k léčbě Dominiky staví skepticky. Je přesvědčený o tom, že na kliniku nikdy nenastoupí. A že si nad sebou svůj ortel už dávno podepsala sama. Kdo má pravdu? Ukáže čas!

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 10. 2020 • 19:28

Vždyť Dominika v každém článku tvrdí, že se z alkoholismu vyléčila sama už v létě, tak jaká léčba? Kolodziel opět s Dominikou „kamarádí”, že je tak dobře informovaný, jak to má Dominika s tou Němkou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.