Dominika rok po smrti otce: JINÝ DOKUMENT O GOTTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Dominika rok po smrti otce: JINÝ DOKUMENT O GOTTOVI!

Karel Gott a jeho dcera Dominika
Karel Gott a jeho dcera Dominika (Jakub Poláček, archiv)

Právě dnes měl do kin vstoupit celovečerní dokument o Karlu Gottovi (†80). Nová koronavirová opatření tomu ale zabránila. Zatímco ve snímku režisérky Olgy Špátové (36) nechtěla na záběrech z loňského léta vystupovat nejstarší Slavíkova dcera Dominika (47), v chystaném německém dokumentu o svém tátovi promluvit chce.

Vlastní celovečerní dokument o zesnulém zpěvákovi, od jehož úmrtí 1. října uplynul rok, právě připravuje německá televizní stanice MDR. S ní Karel Gott mnoho let spolupracoval. „Už loni natáčela stanice s Karlem dokument k jeho osmdesátinám, teď půjde o vzpomínkový film,“ řekl Aha! německý moderátor a zpěvák Florian Silbereisen (39), jehož s Gottem pojilo velké přátelství.

Nejstarší zpěvákova dcera dostala v minulých dnech nabídku ve filmu na tátu zavzpomínat. „Ráda o tátovi promluvím, jenom se nemohu z pracovních důvodů moc vzdalovat z Prahy, takže pokud produkce bude souhlasit, setkám se se štábem tady,“ řekla Aha! Dominika. Ta by měla v souvislosti s natáčením dostat také smlouvu s nárokem na honorář.

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět

Video se připravuje ...

Ve filmu na zpěváka zavzpomíná řada jeho kolegů a přátel z německy mluvících zemí. V plánu je např. rozhovor s velkou pěveckou hvězdou Helene Fischerovou (36), která byla dlouholetou múzou Karla Gotta (ne nadarmo jí daroval pro natočení nové verze svůj hit Biene Maja – Včelka Mája, poz. red.). Promluvit má také německá moderátorka Carmen Nebelová (64), která zpěváka platonicky milovala, a dokonce mu na loňský pohřeb poslala obrovský věnec.

Ve filmu Karel se objeví 

I když Dominika nesouhlasila se zveřejněním záběrů z posledního setkání se svým tátou loni v létě na Bertramce, v dokumentu Olgy Špátové Karel nakonec vidět je. „Kamarádi, co ho viděli, mi říkali, že si táta prohlíží na záběrech fotky se mnou a že jsem také natočená na pohřbu v katedrále sv. Víta,“ popsala Gottova dcera.

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
15. 10. 2020 • 15:20

Vždyť nám již vše o sobě řekla a ukazuje. S čím se ještě chce chlubit? Možná, že nám přestaví těch 100 milenců a milenek, s kterými obcovala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.