Dominika Gottová (47): NOVÝ KŠEFT V TELEVIZI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominika Gottová (47): NOVÝ KŠEFT V TELEVIZI!

Dominika Gottová (47)
Dominika Gottová (47) (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

V záplavě nabídek na rozhovory a účasti v různých televizních pořadech u nás a v cizině přišla Dominice Gottové (47) nabídka, která se neodmítá. Česká televize by s ní ráda natočila další díl divácky oblíbeného pořadu 13. komnata. A nejstarší dceru Karla Gotta (†80) nabídka zaujala.

Dominiku oslovila produkční dokumentárního cyklu. „Je to samozřejmě milé, že si na mě vzpomněli. Asi mám opravdu dramatický život,“ říká Gottová, která se stále kurýruje ze zánětu dýchacích cest. O koronavirus naštěstí nejde.

Vystoupí i máma?

„Přemýšlím, co všechno říct, abych se neopakovala. A pak je důležité vymyslet lokace, kde natáčet. Napadají mě Vinohrady, kde jsme s mámou řadu let bydlely, anebo místo na Sázavě, kde jsme měly chalupu a kam za námi táta jezdil,“ přemítá Gottová.

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...

Alkoholové eskapády

V případě, že Dominika nabídku přijme, by také ráda v pořadu promluvila o posledních letech svého vztahu s tátou, který poznamenaly její alkoholové eskapády. „Nebyla jsem dobrou dcerou, vím, že jsem mu dělala starosti. Ale on neměl jen trable se mnou...“ dodala Dominika.

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...

Vystoupí v Německu

Dominika už v minulých dnech přijala nabídku na hostování v dokumentu o svém tátovi, který připravuje německá televize MDR.



Přečtěte si
gusticka
27. 10. 2020 • 06:49

Tak ja teda nevim, vy se s ni vsichni znate osobne?Nebo jen date na clanky Blesku a jinych podobnych novin.
Odsoudit cloveka je velice jednoduche.Proc se pan Gott nestaral o svou dceru jako o ostatni deti, proc se s ni nepomazlil a proc byl tak studeny a bezcitny. Kde bylo jeho pohlazeni.

bedna
25. 10. 2020 • 08:52

Proboha, to je u nás tak málo osobností, že ČT musí natáčet 13. komnatu s něčím takovým, jako je Dominika? Vypadá to, že za chvíli bude točit ČT komnaty i s kdejakou raj.dou z bo-delu! Vždyť natočení 13. komnaty s Dominikou je zneuctění památky Gotta! A nejhorší je, že na něco takového musíme povinně platit poplatky!!!

borka30
23. 10. 2020 • 19:50

Hlavně ať se nezapomene pochválit, že měla v posteli těch 100 mužů a žen. A také jak umí rychle rozfofrovat ty miliony, které dostala.

svatadala
23. 10. 2020 • 10:32

Bože, to nemáte nic jiného čím nás pobavit a informovat. Tahle odpo-rná tla-ma opravdu nikoho nezajímá a děla KG jen ostudu. Leze všude, kde cítí prachy, chlast a fet. Možná potřebuje vydělat prachy aby nemusela chodit v jedněch starých šatech a strakaté haleně. Fuj.

borka30
23. 10. 2020 • 10:28

ČT bude za peníze koncesionářských poplatků točit pořad s touhle nulou, která v životě nic zatím nedokázala? Svět se zbláznil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.