Další problém Dominiky Gottové: Dostala padáka z práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další problém Dominiky Gottové: Dostala padáka z práce!

Dominika Gottováa Timo Tolkki
Dominika Gottováa Timo Tolkki (Jakub Poláček, archiv)

Tak to je masakr! Dominika (47), nejstarší dcera Karla Gotta (†80), odjela do Finska obnovit vztah s manželem Timem Tolkkim (54) a mezitím v Česku dostala výpověď před závěrem tříměsíční zkušební doby!

Zaslepená láskou k Timovi si neuvědomila, co svou cestou – byť v době uzavření lahůdek z důvodu nedostatku zákazníku ve velkém obchoďáku v centru Prahy – napáchá. Podle zjištění Aha! Dominika dostala z práce před závěrem tříměsíční zkušební doby výpověď. V době akutního odjezdu ze země přitom byla na nemocenské, na kterou nastoupila před měsícem z důvodu silného zánětu průdušek.

Pravda o smrti Menzela – zemřel s covidem! Gottová se vrací do Finska k Timovi. A hvězda Šlapeta bojuje po život!

Video se připravuje ...

Jenže sociálka jí ve chvíli, kdy se dozvěděla, že odcestovala do Finska, nemocenskou zastavila. Dominiku to srazilo na kolena. „Musela jsem odjet, museli jsme na úřady! Jakmile se vrátím do Prahy, budu situaci se sociálkou řešit,“ napsala deníku Aha! z Helsinek. „Jsem z toho strašně rozhozená! Co jsem měla dělat? Musela jsem podle nařízení úřadu odletět. Mám na to všechny doklady,“ dodala s evidentními pohutkami.

V Česku, kde má stále bydlení, je tak momentálně bez hlavního pracovního poměru. Záchranou pro Dominiku budou natáčení pro německou televizi, která ji za nemalý honorář čekají v závěru listopadu. A pokud se rozhodne, že do Finska nakonec neodejde, bude si muset najít v Praze nové, stálé místo. A to v době koronakrize nebude vůbec jednoduché.

Co s Timem řešili ve Finsku?

  • Zastavila žádost o rozvod
  • Požádali o státní byt
  • Požádali o státní podporu

Další stěhování Gottové! Zemřela hvězda pohádky Tři bratři. A svatba zmlácené tváře Ordinace!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
18. 11. 2020 • 05:20

Bello, píšete hodně nesmyslů, ale tato je fakt asi největší, že ..... "Ty socialistické u nás se zadarmo dávaly rodinám a řešila se bytová krize" !!!!! Bydlím v paneláku a neznám nikoho, kdo by dostal takový byt zadarmo!!!! Všichni jsme si museli byt zaplatit, nejdříve velkou část na začátku a pak celé roky splácet státu!!! Ano, tyto paneláky byly "Družstevní" a jestli někdo dostal takový byt zadarmo, tak akorát nějací komunističtí předáci v ČKD a to pak byl panelák "státní". Takže milá bello, jestli jsou ty vaše "informace" o známých lidech stejně nepravdivé, jako je tato o bytech ... tak raději už nic nepište!

-bello-
16. 11. 2020 • 12:45

oprava : idoly vypustily
( to jen aby někdo nezavedl diskuzi úplně jinam, jinak bych se na to vykašlala )

-bello-
16. 11. 2020 • 12:43

to: Ewwa

Já říkám jen to, co vím.Pokud bych se mýlila-chci doloženě vědět v čem , ráda se poučím a třeba i uznám. Jenže klub bláznivých fanynek nasává o svých idolech ideální nesmysly , který jejich idoly pustili do médií a fanky jim dělají bodygárdy a jejich kritiky vyštípávají.
Dobře, jsou to ovce, neberu jim to. Můžou být i totálně blbé, ale plivají po jiných, plivnu si taky. S fankama a fandama je to těžký.Nic se od nich člověk kloudnýho nedozví.
A co myslíš Ty, Ewwo, jsi i TA absolutní fanka Gott Family, nebo ne ?

-bello-
15. 11. 2020 • 19:08

to : janapi
prodali ho v 2013 !O Finsku vím. Provoz mezonetu byl pro ně drahý. A byl družstevní a neopravený. . Gotta se ptát na jeho názor je nesmysl, ceny bytů to nezmění. Vývoj cen realit je přehledný. Byt byl koupen za babku , nikoli miliony, přesně tak, jak vilka na Smíchově, kterou " národ " zve Bertramkou. Zacpalová bydlela původně v obecním činžáku.
Já bydlím v centru , ale zastávám se Vašich " králí­káren­".Pa­nelá­ky nevymysleli komunisté, jak " vymyslel " zmatený Havel a byly po 1. svět. válce už v Německu a i v Havlově milované Francii. Ty socialistické u nás se zadarmo dávaly rodinám a řešila se bytová krize. Ty na Západě pak v 50.letech začali dávat lůzrům, které si Západ pozval na práci, ale nechtěl si je pustit k tělu. Zmatený kulisák Havel to nějak popletl. Jeho byt " secesního gusta" ( 4,5 m strop a 90 cm syrová zeď ) n e n í gustem pro mě. Já křišťálový lustry nechci a dejchat si na zmrzlý ruce u psacího stolu taky ne!
Neřekla jsem, že Gott byl v ODS.
Dominika na podporu matky peníze nemá, ale kdybych chtěla být drsná řeknu, že jí nic nedluží! Už jen svým narozením životní úroveň Zacpalové intenzivně léta zvyšovala, kdy Zacpalová si z mateřství udělala kšeft. S tím nemohl Gott opravdu nic dělat, ale na druhou stranu nemusel lézt do každý postele, anebo měl umět použít kondom .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.