Dominika Gottová ve Finsku: NÁVRAT K TIMOVI! Proč se rozhodla zrušit rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dominika Gottová ve Finsku: NÁVRAT K TIMOVI! Proč se rozhodla zrušit rozvod?

Tak to je zvrat! Dominika Gottová (47) odletěla minulý týdne zpět do Finska (Aha! informovalo) opravdu kvůli rozvodu s manželem Timem Tolkkim (54). Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) ho podle svého aktuálního vyjádření v Helsinkách zastavila. Vše tak skončí happy endem?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
14. 11. 2020 23:29

to:rydlo
omlouvám se za tykání.Občas mi tady někdo tyká a jak píšu, zapomněla jsem.
Tedy - omlouvám se.
Za tím, že by se Dominiku vydědit nepodařilo si stojím. Nevím, jak si v právu stojíte Vy, ale já to vím.
Jo, o Ivaně Gottové vím dost a dost, abych si mohla říct v bulváru, (který ona a Gott intenzivně posledních 10 let denně živili ) svůj názor. Můj názor není lichotivý a nikdy nebude.
Ale - proč Vás to vůbec zaráží se ptám já? !
Dyť Vy děláte totéž, ale vůči Dominice!
Tedy Vaše výtka ke mně nemá logiku!
A že si nese Dominika životem křivdu, o tom vážně nechci a nebudu diskutovat a že měla dostat to, co jí ze zákona patří, taky ne. Diskutabilní je pouze to, že byť jí byla nabízená pomoc mnohokrát, trvá si na svém způsobu života. Její způsob života se mi dost hnusí, ale trvám na tom, že ve svých právech byla opomenuta.
A komentovat zde příspěvky ? Pane/paní RYDLO, to je dovoleno .
Vy si říkáte RYDLO a to se zas nelíbí mně, protože je to nick, -rýt do něčeho. A Vaše komenty k Dominice nejsou nic jiného.
Takže v tomto ohledu jsme si kvit!

rydlo
10. 11. 2020 21:47

-bello-/ K vašemu tykání a k vaší větě „ K vydědění Dominiky nebyly závažné důvody, vydědění by prohráli”asi tolik: OZ - Důvodem k vydědění, který je stanoven zákonem, je vedení trvale nezřízeného života dědicem. Pod tímto pojmem je možné si představit např. marnotratnost, zadlužení, alkoholismus a drogovou závislost. A že se tak Dominika chovala, napsala o sobě sama. A že teď pracuje, je jen proto, že ji nemá kdo živit. A já vám ani netykám, ani nekomentuji vaše příspěvky k Ivaně, třeba o pohřbu jejího otce, nebo co Ivana všechno dělala, podle vašich stále se opakujících komentů k Ivaně je zřejmé, že jste pravděpodobně byla u všeho osobně, když máte tak podrobné informace o jejím životě. I když si říkáte bello, v souvislosti s vámi nic není ani krásné, ani hezké.

-bello-
10. 11. 2020 11:56

to: travina
Měla jsem na mysli nepominutelné dědice , jimiž jsou pouze děti zůstavitele. Proto Gott vyšachoval Dominiku .V závěti pak klidně mohl uvést Ivanu, tchýni, své 2 holky z Betramky a třeba spolek pro chov čivav.Co a jak si vyřídil s duhou levobočkou nevím a je mi to jedno!

Jana Meluzina
10. 11. 2020 08:39

Ale na peníze pro matku je jí paní Ivana dobrá, to do světa nevytrubuje. Finské soc. dávky jsou daleko štědřejší, než ty naše, tam nebude muset dělat a nebude na ni vidět, ani na její závislosti. Přijela sem za vidinou peněz po otci, hned si najala známou právničku Slámovou, ale ta dala od toho ruce pryč, věděla, že na nic už právo nemá. Tak ať jede a už se nevrací.

travina
10. 11. 2020 03:40

-bello- manželka není ze zákona dědička? Co to píšete za blbosti?

kristinn
10. 11. 2020 03:26

2 x minusova bello,
zamerne to tak pisem, aby bolo zdoraznene, ze si minusova.A to nie jeden krat. ale az 2x.Aj spredu, aj zo zadu

-bello-
10. 11. 2020 01:30

to: kristinn
zkus použít Ctr+C/V, ať to máš správně!
Pokud i nadále nebudeš oslovovat správně, beru to, že píšeš nějakému jinému nicku-tedy nebudeš mít odezvu a budeš psát do prázdna. To by tě bavilo? - Jestli jo, pak o diskuze nestojíš, stojíš o vlastní perezentaci no a v tom případě se mnou končíš. Na to zvědavá nejsem - tolik na úvod a konec bude velmi krátký:
----
co by udělala Dominika s dalšími ze zákona oprávněnými miliony je tvoje zbytečná starost!

-bello-
10. 11. 2020 01:20

to: rydlo
Ivana Macháčková ( Gottová ) měla otce alkoholika a ani na pohřeb mu s Gottem nešli .Poslali místo sebe CD, které mu mělo hrát nad rakví . S alkoholem má Ivana také dobré zkušenosti, kdy vymetala pražské bary poté, co se po " 2 leté známosti s M. Douglasem" vrátila z USA bez kariéry a s nahým zadkem .
K vydědění Dominiky nebyly závažné důvody , vydědění by prohráli. Ivana není ze zákona dědičkou , tak Gott horečnatě od dob svých " mízních uzlin " začal převádět na Ivanu a tchýni co se dalo . Nela a Chartotta ze zákona dědí. Gott musel vědět, že Dominika po jeho smrti přijde na to, že tam zbylo ještě 994 milionů a tedy byl tatíček falešnej . Vymetl s ní, ale na veřejnosti ji do baráku furt zval a hrál komedii ! A Dominika se furt poníženě lísala k blbce Ivaně a doufala, že ta jí přece jen něco ještě udrobí.-Strašná rodina !
Tak či onak musí Gottová ) zaplatit daně.A podle toho, jak amatérsky , nevědomostně a arogantně jednala s Finačákem za života Gotta, tak teď si s ní tuplem užijí!

Ještě něco ?
Sem s tím, ty JUDr. všech práv!

kristinn
10. 11. 2020 00:56

2x mínusová bello,
sledujú ju, alebo ona dáva do médií každý p*rd? Gott neférovo odstrihol od peňazí? Správne urobil. Keby ich bola mala, sú prepité, prežraté, prefetované a ona možno na onom svete tiež. Dobre, že tak urobil.Ona si stále sťažuje. Prečo to nerobí Lucia???

-bello-
10. 11. 2020 00:11

Zastávala jsem se jí, protože to neměla v životě jednoduché ,navíc ji Gott od majetku neférově odstřihl, pořád ji tady srovnávají s ex-barovou společnicí Ivankou,nyní ctihodnou vdovou a sledují, jestli byla u hrobu ,nebo ne, jestli měla horečku , nebo ne, jestli navštěvuje matku, nebo ne, jestli pracuje , nebo ne a tak se nedivím, že je otrávená a táhne ji to za někým, s kým prožila půl života, ale ! myslím, že soucit s ní je blbost.
Alkoholička , jejíž slova nemají žádnou váhu !

AliAlice
09. 11. 2020 16:42

Dominika zjistila,že tady ji pšenka nepokvete,žádný finance na obzoru,tak hurá zpět do Finska,a najednou ji bude tlusťoch dobrej...

rydlo
09. 11. 2020 14:30

pooomeranc/ Jaké odporné chování té krkny Macháčkové s tchyní máte na mysli? Co má tchyně společného s nějakým vypitým levobočkem svého zetě? A „krkna” Macháčková se může chovat podle svého uvážení i kdyby měla těch miliard několik! Gott věděl moc dobře, proč Dominiku prakticky vydědil! Ta může být ráda, že dostala alespoň nějaké miliony, podle zákona ji měl možnost vydědit bez jediné koruny- dluhy, zahálčivý život a drogy! Dominika je pro Ivanu cizí ženská, ke které nemá Ivana žádný vztah, ani závazky! Možná, že kdyby se naopak Dominika nechovala tak odporně vůči Ivaně a jen ji nepomlouvala v bulváru, třeba by vše bylo jiné! Teď, když Dominika vidí, že tady už nikoho nezajímají její lži, mimo několika novinářů, kteří ji jen využívají, tak najednou je jí dobrý i Timo, kterého přece stále miluje, tak vzala rozvod zpět. Ale spíš asi hlavní důvod bude, že by se při rozvodu dělily i dluhy, ke kterým přispěla velkou měrou i ona.

janapi
09. 11. 2020 13:47

pooomeranc: Jaká krkna s tchyní? Kdy již ty debile ti dojde-že byla Karlem sepsaná nějaká závěť a podle ní se majetek rozdělil. Navíc ta takzvaná krkna má povinnost chránit i jeho nejmladší dcery a nějak mi uniklo, že by si na rozdělení od táty ztěžovala Lucka....Svým způsobem si to nedovolí ani Dominika-to jen ten její maniodepresivní mužík.

hadafan
09. 11. 2020 11:32

Ha,ha,ha,ha to jste mi napravili den.­....­....­....vět­ší trubka než jsme si mysleli,nevim co má v hlavě ,no rozum to nebude.

Ted se spolu ruku v ruce napadnou závět,......dvě smažky.
A zase bude o čem psát.

borka30
09. 11. 2020 11:19

pooomeranc - Starej se o své příjmy a nenapadej Ivanu. Ta tvá Dominika dostala toho hodně za svůj život od KG, ale vše asi probendila. KG rozdělil tak, jak on uznal za vhodné. Dostat od něj 6 melounů a již asi nic nemít???

pooomeranc
09. 11. 2020 11:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kristinn
09. 11. 2020 10:24

Presne to som vedela, isla na prietrtky, lebo nik, okrem usmudlaneho Tima o nu nema zaujem a jej sex po tolkych skusenostiach velmi chyba.Aky je, taky je, len aby ju pretiahol.Tu ju mate, zastancovia, v plnej parade.Ani jedno slovo nedodrzi, klame, az sa jej z prepitej papule prasi.Hnus na pohladanie!Nech tam len ostane a nech je od nej pokoj v bulvari.Je mnoho inych, zaujimavych ludi, zivotnych pribehov...

amej
09. 11. 2020 10:07

amej
09. 11. 2020 10:06

Ona je prostě marná. Takovým lidem je zcela zbytečné chtít pomáhat.

mord
09. 11. 2020 09:32

Lina troska. Alkoholik a narkoman. Neuvěřitelné hloupý zjev. Zlikviduje se sama

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.