Manželka Rezková: Dodnes nacházím exekuční nálepky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Rezková: Dodnes nacházím exekuční nálepky

Jiří Brabec (†63) se zastřelil jen čtyři měsíce po narození syna Dominika.
Jiří Brabec (†63) se zastřelil jen čtyři měsíce po narození syna Dominika. (Foto archiv Š. Rezkové a ara)

V den včerejšího státního svátku uplynulo přesně 17 let od chvíle, co slavný country hudebník Jiří Brabec (†63) spáchal sebevraždu! Na chalupě v jihočeském Božejově si vzal život kvůli astronomickým dluhům, které nasekal. Vdova Šárka Rezková (51) u příležitosti výročí smrti svého muže promluvila o tom, že ho k odchodu ze světa nejspíš donutili sami věřitelé.

Jiří na tomto světě nechal svou ženu s tehdy čtyřměsíčním synem Dominikem (17). Zpěvačka se s jeho odchodem už vyrovnala.

Velké stěhování

„Stále více jsem přesvědčená, že to byly nějaké donucovací prostředky, že tu sebevraždu spáchal! Tehdy jsem se to po jeho odchodu dozvěděla,“ řekla včera deníku Aha! Šárka. „Z vlastní zkušenosti vím, že krůček k tomu, aby to tady člověk skončil, je opravdu tenký. Neberu to jako odvahu, ani jako srabáctví, snažím se to chápat a za ta léta jsem to vstřebala,“ konstatovala Rezková. Smrt Jiřího si připomněla už dva týdny před výročím, když se s přítelem Mirkem (52) stěhovala z domu na Chouzavé, kde rok bydleli a kde také zažili dramata s podnájemníci Dominikou Gottovou (47).

Kostlivec ze skříně

„Při ukládání knih do krabic jsem na řadě z nich objevila přelepky: Exekučně zabaveno. Bylo na nich datum 16. dubna 2003. Vím, že už tehdy Jirka řešil nějaké problémy, ale že na něj domů přišli exekutoři, to mi zatajil,“ řekla překvapeně po letech interpretka slavného hitu Borůvková. „Bylo to sedm měsíců předtím, než se zabil. Strašně mě doteď bolí, že se mi se svými problémy nesvěřil. Mohli jsme je řešit,“ dodala Šárka se slzami v očích. K hrobu manžela přijde až dnes, jelikož celý včerejšek trávila s rodinou.

Bartoška je po náhlé operaci v nemocnici! Dcera Blaženy ze Slunce, seno sbalila miliardáře! A Šteindler si dělal legraci z Jakeše!

Video se připravuje ...

Jezdí na místo činu

Zcela překvapivě zpěvačka také prozradila, že minimálně jednou za rok jezdí do jihočeského Božejova, kde se Brabec zastřelil. „Procházím se tam a přemýšlím. Naši přátelé tam stále mají tu osudovou chatu, kterou jsme si s manželem pronajímali a kde se Jiří zabil. Pořád mi nabízejí, že tu chalupu můžu využívat. Přestavěli ji, je to tam jiné, aby se tam všichni cítili dobře. Ale já tam nezvládnu spát. Na návštěvu přijedu, ale nocovat tam nemůžu, pořád se mi to vrací,“ svěřila Aha! Brabcová.

Doleželová jezdí k novému muži. Proč ty manévry? A Brejchová se obula do Brodské

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.