Krutě upřímné pokání Gottové: A to se diví, že ji Ivana nemusí?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krutě upřímné pokání Gottové: A to se diví, že ji Ivana nemusí?!

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se nezřídka prezentuje jako oběť. Po návratu z Finska, kde se neúspěšně pokusila o sebevraždu, ale překvapila rozhovorem pro Expres.cz, kde si před národem takzvaně posypala hlavu popelem. A uvedla, jak to mezi ní, Ivanou a tátou bylo a je doopravdy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bedna
01. 12. 2020 22:59

domino22- Vykulené oči má z toho, jak si nechala od nějakého samouka vytáhnout obočí až na čelo a zůstaly jí vyvalené oči. A rozšířené panenky z fetu jí tu vykulenost ještě zdůrazňují.

rydlo
01. 12. 2020 21:37

Dominika už neví, co by plencala, z Finska oznámila kamarádům, že se chtěla zabít skokem z balkonu pátého patra a že ji zachránil Timo, 14 dní toho byl plný bulvár a teď to popírá, že to není pravda. Dává rozhovory, že od pohřbu není s Ivanou v kontaktu a že Ivana na její opakované SMS, kdy se s ní chce Dominika vidět, vůbec neodpovídá a tak chudinka vůbec neví, proč si nejsou schopny s Ivanou „kápnout na stejnou notu”? A že by se o smíření měla snažit druhá strana! I když ne každý čte cancy Dominiky v jejích knihách, kde na Ivanu kydá jen špínu, stačí, že na Ivanu i na Lucii kydá i v bulváru a pak neví, proč o ni rodina Gotta nestojí? Dominika pořád mluví o narovnání vztahů s rodinou, ale dělá všechno proto, aby ji rodina vymazala ze svého života! Už i ten její vošoust, který se teď o ni stará, vykládá, že Ivana by si měla sednout s Dominikou k jednomu stolu a vyříkat si to. Ale snad má Ivana zdravý rozum a vyprdne se na ni!

jardavozembouchak
01. 12. 2020 14:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

domino22
01. 12. 2020 12:42

I když paní Ivanu nemusím, vůbec se jí nedivím, že si od Dominiky drží odstup... Dominika je nespolehlivá a naprosto neschopná osoba, která by jen brala a utrácela. Nejlepší by bylo, kdyby zase zmizela za tím svým Timurem a neopruzovala tady. Nikdo tady není zvědavý na její vyšpulenou kačeří hubu. A ty vykulené oči ? asi by si měla zajít k doktorovi - to bude štítná žláza

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.