Záhada poslední věty v bijáku o Gottovi odtajněna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhada poslední věty v bijáku o Gottovi odhalena!

Karel Gott ve své pracovně
Karel Gott ve své pracovně (Foto: archiv I. Gottové)

Na konci traileru k filmu Karel již těžce nemocný zpěvák prohlašuje: „Na tohle já bych do kina určitě nešel.“ Co to mělo znamenat?

 

„To je takzvaná „karlovina“. Když jsem točila nějaký záběr a trvalo to třeba i půl hodiny, vysvětlovala jsem mu, proč to trvá tak dlouho, že dělám různé varianty, detaily. Že čekám na okamžik, kdy vám vyjde geniálně světlo, dojde ke zklidnění výrazu a podobně. Karel na to v žertu netrpělivě reagoval slovy: „Olinko, na tohle já bych do kina tedy nešel.“ A protože ta věta zaznívala často, v legraci nás to s Karlem a Ivankou přivedlo na nápad dát ji i do traileru," prozradila  režisérka filmu Olga Malířová Špátová (36) na webu iDnes.cz.

Gottová po covidu, bude premiéra dokumentu Karel? A smutek u Kerndlů: Rakovina je zpět

Video se připravuje ...

A jak probíhalo natáčení ve stínu těžké nemoci, popsala autorka snímku hodně emotivně: „Přestože už mu nebylo dobře, vystupoval jako gentleman. Chtěl se zvednout z křesla, aby mě pozdravil, aby mi podal ruku, projevoval vděk, usmíval se. Nejlépe to ilustroval okamžik, kdy jsme ho na konci druhého dne doprovázely nahoru do pokoje s Ivankou, která se o něj sama s holkami do poslední chvíle starala. A jak jsme ho takhle doprovázely a podpíraly ho, jako vždycky jsem mu děkovala, držela jsem ho za ruku. Karel už zacházel do pokoje, kam si šel lehnout, ale ještě jsem zdálky zaslechla, jak volá: „Olinko, moc vám děkuju za to, jak se pro mě obětujete.“ 

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid! A Kačer popsal trápení s nemocnou ženou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 11. 2020 • 02:47

Špátová vymyslela slovo "karlovina " a bude z toho pojem!
Gott se jednoduše snažil bejt vtipnej.
To je asi tak všechno.
Nevím proč cíleně zmiňuje, že se Ivana s holkama o Gotta starala sama.
Ivana byla manželka.O barák se jim starali jiní . Práci nikdy neměla.Tak holt se starala no a co?! Měla by asi dostat za pečování metál!Pak snad bude pokoj.Špátová svým filmem naopak zaměstnala mámu i svého dědka manžela.. Sama nedává.

bublina55
4. 11. 2020 • 15:13

Pro "mbmb" - bože, ty seš ale kopyto !!!

mbmb
4. 11. 2020 • 13:23

Hrůza nepište denně o KG ,hrob má jak Kočka obložený hovadinama a je nedůstojné co ze starého člověka děláte cirkusovou opici které to již nezpívali jak nedustojne

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.