Návrat Gottové: Vítal ji poskok od Rychtáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Návrat Gottové: Vítal ji poskok od Rychtáře!

Dominika Gottová zpátky v Česku! Kdo na ni čekal na letišti?
Dominika Gottová zpátky v Česku! Kdo na ni čekal na letišti? (David Kundrát, archiv)

Historie se opakuje! Dominika Gottová (47) se – stejně jako na konci loňského listopadu – i v závěru toho letošního vrátila z Finska do Prahy. Tentokrát ale neutíkala od manžela Tima Tolkkiho (54), ale pouze ukončila svou třítýdenní helsinskou misi, během níž se pokusila o sebevraždu.

Na letišti na ni čekal fanoušek s kytkou a čelenkou do vlasů. „Dominiko, vítejte doma,“ prohlásil statný padesátník. Před nejstarší dceru Karla Gotta (†80) poklekl, předal jí dary a pak ji také políbil. „Děkuju moc!“ byla viditelně dojatá Dominika.

Je milý, ale...

Podle zjištění Aha! je oním nápadníkem Petr Veselý, který byl velkým fanouškem zpěvačky Ivety Bartošové (†48). A po její tragické smrti na kolejích se stal kamarádem a poskokem vdovce Josefa Rychtáře (62), kterého v minulosti velmi často veřejně obhajoval. „On mi často píše, je milý. Beru ho jako fanouška,“ řekla Aha! Dominika. Když jí ale na Letišti Václava Havla nabídl, že ji odveze, tak ho odmítla. „Ne, děkuji, mám tady odvoz a jedu ke kamarádovi,“ odvětila mu. Po příletu do Prahy se Dominika vrhla na externí pracovní závazky a také na přípravu rozhovoru pro německou televizi MDR.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Je jí lépe

Po údajném pokusu o sebevraždu, ke kterému mělo dojít ve Finsku minulý týden, se Dominika cítí lépe. „Vypila jsem lahev alkoholu a chtěla to skončit, protože mám pocit, že se nic nedaří. Stydím se za to, byl to zkrat!“ upřesnila po návratu.

Čeká na bydlení

Ve Finsku Dominika s manželem Timem, bývalým kytaristou finské metalové skupiny Stratovarius, požádali o státní byt a podporu. Byt už jim úřady nabídly (Aha! informovalo), ale bude volný od ledna. Podporu ještě zatím schválenou nemají. Timo mezitím odletěl zpět za pracovními závazky v Mexiku.

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
27. 11. 2020 • 11:22

Veselý není ničí fanda jen se snaží ziditelnit..

ruru
27. 11. 2020 • 09:52

Potomkovia slávnych ľudí majú ťažký život, niet im čo závidieť. Na tento svet sa nepýtali...A zvlášť potomkovia nedotknuteľného Karla Gotta. Všetko bude dobré, Dominika, vydržať!

adinaha
27. 11. 2020 • 08:30

Nepřeji ji nic špatného, ráda bych se mýlila, ale něco mi našeptává, že skončí jako Iveta Bartošová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.