Gottová po návratu do Finska: Povolali ji na ambasádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottová po návratu do Finska: Povolali ji na ambasádu!

Dominika Gottová po návratu do Finska: Nejdřív do léčebny, teď si ji povolala ambasáda!
Dominika Gottová po návratu do Finska: Nejdřív do léčebny, teď si ji povolala ambasáda! (Martin Hykl, David Kundrát, Robert Klejch)

Jeden malér za druhým řeší v posledních dnech Dominika Gottová (47). Po úterním návratu do Finska si nejstarší dceru Karla Gotta (†80) povolala naše ambasáda v Helsinkách. Zburcovaly ji finské úřady s tím, že Dominika při vstupu do země neměla zvací dopis, jinak se tam nikdo v tuto chvíli kvůli koronavirové situaci nemá šanci dostat.

Po příletu na sever Evropy nejdříve musela do léčebny, kde se na přelomu února a března dostávala ze závislosti na lécích na spaní. Dělali jí testy, aby zjistili, jestli je čistá, vše dobře dopadlo. Pak si na ni ale posvítily úřady, a to už bylo horší. Manžel Timo Tolkki (55) své ženě jak před listopadovou, tak i únorovou cestou do Helsinek vždy zvací dopis do Prahy poslal. Tentokrát to oba podcenili. „Na letišti jsem po příletu musela vše vysvětlovat a naštěstí jsem u sebe měla nájemní smlouvu od bytu, tak mě pustili,“ řekla Gottová. „Ale druhý den už mě povolali na ambasádu, kde jsem vše vysvětlovala znovu. A dostala jsem oficiální povolení, že můžu v zemi být, protože tam budu po boku manžela znovu žít,“ objasnila Dominika.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...

Problém s telefonem

Ta zatím kromě finského čísla používá ještě to české. „Ale je problém, protože se mi sem na něj nemůže nikdo dovolat. Upozornila mě na to máma a několik kamarádů. Tak to řeším s operátorem, od kterého chci stejně odejít a mít jen číslo finské,“ popsala další starost Gottová.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Měsíc bez Tima

Dominika bude ve Finsku až do konce května sama. „Timo přiletí z Mexika až v závěru května,“ zoufá si. „Ale já si mezitím budu řešit pracovní pohovory a budu dovybavovat náš byt,“ plánuje.



Přečtěte si
janapi
30. 4. 2021 • 14:11

Ještě chybí info-zda měla po ránu stolici...nyní celá republika nebude mít klidný víkend...co když jí bude bolet bříško? Nedalo by se instalovat nějaké informační embargo na téma Dominika Gottová?

borka30
30. 4. 2021 • 12:58

Pane Procházka, přestaňte nás již informovat o životě Dominiky. Děkuji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.