Vyštvali ji z Česka? Trestní oznámení kvůli šikaně Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyštvali ji z Česka? Trestní oznámení kvůli šikaně Gottové

Dominika Gottová prý čelila výhrůžkám.
Dominika Gottová prý čelila výhrůžkám. (Blesk)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) tvrdila před odletem do Helsinek, že se vrací proto, aby začala s manželem Timem Tolkkim nový život, nebyla pod drobnohledem. Samozvaný ochránce Dominiky Gottové (47) ovšem naznačil, že důvod její úprku z rodné vlasti mohl být i jiný. Prý už padlo trestní oznámení.

Petr Veselý, který byl Gottově dceři v posledních dnech v Česku blízko, se domnívá, že bylo Dominice vyhrožováno, jak píše web Expres.cz. Vše podle jeho slov začalo poté, kdy on sám poskytl redakci Expresu úryvek z nájemní smlouvy Dominiky Gottové, z níž bylo zřejmé, že pokud se zpozdí s nájmem, má majitelka bytu právo ji veřejně pranýřovat.

„Já jako nájemce jsem si v souvislosti s nájemní smlouvou vědoma, že pokud se ocitnu v prodlení s úhradou nájemného či jiných plateb dle odstavce 4.2 a 4.3 nájemní smlouvy o více než třicet dní, může to pronajímatel dle svého uvážení pro ochranu práv a právem chráněných zájmů pronajímatele a v zájmu úhrad dlužných částek zveřejnit předem neurčenému okruhu adresátů prostřednictvím tisku, elektronické pošty, internetu či jiných obdobných hromadných sdělovacích prostředků,“ píše se v nájemní smlouvě, již Expres získal.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...

Právě poté, co tento text zveřejnila média, měla prý Dominika čelit výhrůžkám. „Nejdříve ji donutili, aby podepsala tu amorální smlouvu, a když pak vyšlo najevo, jak ohavně se k ní zachovali, začali jí vyhrožovat vystěhováním. Prosila sice o pomoc, ale nikdo jí nepomohl. Jakmile jsem se tyto skutečnosti dozvěděl, rozhodl jsem se podat trestní oznámení na neznámého pachatele, protože by se nikdo neměl takto chovat k dceři Karla Gotta. Obávám se, že vzhledem ke svému duševnímu stavu mohla pod tlakem i spáchat sebevraždu. I proto opustila Česko a ve Finsku ihned nastoupila léčbu,“ je přesvědčený Veselý.

Jeho slova ale bytná Gottové odmítá. „Rozhodně jsem nikomu nevyhrožovala a už vůbec ne Dominice Gottové. U ostatního jsem vázaná mlčenlivostí,“ sdělila prý Expres.cz Tereza M.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 4. 2021 • 00:07

to: bedna
Gott jí zde pouze pronajal byt, když se vrátila!!! Nikoli, že koupil.
Byt - mezonet koupil kdysi dávno od městské části pro matku Dominiky.( Mezonet byl pro ni energeticky náročná "stodola " k ničemu a penthouse, který jediný by stál za řeč jí nekupoval .Z extra peněz se tedy až tak nevydal. A např. byt do 10 mil. fakt nikoho neohromí, to je dnes standard a to Dominice klidně mohl z 1000 milionů svého majetku a navíc pravidelných ročních zisků z fondů ,dividend, reklam atd atd dát! .
Je tisíc možností, jak svému dítěti zabezpečit budoucnost tak, aby mu zůstala .
Čím starší, tím víc podpantoflový Mistr svou Dominiku znal a co zmůže alkohol věděl móc dobře, měl to z první ruky od svého tchána , tatíka své Ivany, kterému radši ani na pohřeb nejeli Zaplatit tedy dluhy za Dominiku klidně mohl, peníze měl a přidat zabezpečenou budoucnbost s bytem opatřeným taky.
Místo toho obstarával " budoucnost " i takové osobě, jako své metrnici " tchýni , která byla mladší než on a nebyla jeho rodinou , ale Ivana za ni nárokovala taky! .
Ivana - holka z Opavy , blbá tak akorát na zdrávku v době nouze o sestry poskytla své tělo a mládí výměnou za pár milionů -miliardu. Trapný na tom je, že se domnívá, že chytla terno a "národ" čuměl. A v tomhle svém vidění sebe a světa se koupe dodnes.
Je nemožná .
A nemá co! udrolovat jako vdova z peněz Gotta Dominice.Z těch peněz ona nevydělala ani ň.

mbmb
6. 4. 2021 • 20:37

Roberto Blanko v Nemecku zpívající Kubánec ,trochu srandy musí být jeho hit,ale dcerunka měla koupený být i placené poplatky totéž,Lítala s novin ,komentovala v Bild ostatní lidi až rozvážela pizzu chvíli! Táta ji odstrihnul od svých peněz a je klid

AliAlice
6. 4. 2021 • 16:54

Jedním slovem...póvl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.