Gott se musí v hrobě obracet: Dominika porušila závažný slib! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gott se musí v hrobě obracet: Dominika porušila závažný slib!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Profimedia.cz)

Svého slavného otce milovala a vážilo si ho. Když byla v nejhorších situacích, snažil se jí Slavík vždy podat pomocnou ruku a ze šlamastiky ji dostat. I tak se Dominika Gottová rozhodla otce tak trochu podrazit a nedodržet slib, který mu před smrtí dala. O co šlo?

„Slíbila jsem mu, že se jednou vrátím domů a odpoutám se od toho vztahu s Timem. On sám viděl, jaké to mezi námi je a nesouhlasil, abych v manželství setrvávala dál. Žít s člověkem, který trpí bipolární poruchou, jež způsobuje tak obrovské výkyvy, je utrpením nejen pro toho nemocného člověka, ale i pro jeho nejbližší. Vytrpěla jsem si toho strašně moc... Nyní žiju v Čechách, s Timem jsem se definitivně rozešla a podala žádost o rozvod. Tatínek by měl z toho určitě velkou radost a je mi strašně moc líto, že už se toho nedožil,“ pověděla podle serveru zeny.iprima.cz před časem Dominika Gottová, nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (†80).

„Do Finska už se nikdy nevrátím. Trpěla jsem tam. Miluju léto, slunce, ale tam byla pořád zima a brzy tma. Byla jsem osamocená, navíc tam nebylo kam jít. Praha je nádherné město, s překrásnou architekturou, kde se pořád něco děje,“ dodala kdysi Dominika.

Gottová chce ve Finsku na léčení! A naštvaná Vondráčková. Její písničky radia nehrají

Video se připravuje ...

Vše je jinak

Ačkoliv se Dominika dušovala, že vztah s Timem chce ukončit, protože jí manžel akorát přidělává starosti a chce začít nový život v Česku, vše se po několika měsících změnilo. Gottová se vrátila k bývalé finské hudební hvězdě a možná i kvůli nepříznivé situaci v Česku kvůli covidu se vydala zpět do Finska.

„Byt v Praze jsem si sice ještě nechala, ale asi budeme žít v zemi mého muže. Požádali jsme si tam o sociální podporu a byt, a tamní úřady nám vyšly vstříc. V Čechách jsem ztratila práci, pořád se okolo mé osoby něco děje, je to pro mě psychicky náročné. Tam budu mít klid,“ svěřila se nejstarší dcera české legendy.

„Dost špatně se mi dýchá. Navíc jsem přibrala na váze. Jak je člověk pořád doma, nikam nechodí a jenom jí, tak je to znát. Ale doktor mi nařídil dietu, tak snad něco zase shodím. Musím,“ dodala. To, jak vede svůj život i po veškeré pomoci, by Gotta asi opravdu nepotěšilo.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
10. 3. 2021 • 07:42

Neošidil nikoho-Karel uměl velmi dobře počítat a paměť měl také výbornou. Dominika si vše vybrala dopředu a nevážila si ničeho. Lucka něco již dostala a asi bude na ní i na vnuky pamatováno v poslední vůli. Ivana bude určitě jako správce jmění pro dcerky-jež nejsou ještě plnoleté. Tak laskavě přestaňte kecat-že někoho Karel ošidil....odmítl sypat do bezedné studny .....

sorguf
9. 3. 2021 • 20:05

:Těžko se v hrobě otáčí. Je z něho popel. On ošidil 2 starší dcery.

vemenozmojistary
9. 3. 2021 • 18:02

Když vidím hlavu téhle alkoholické ludry, mám vždy chuť si do ní kopnout míč ⚽ 😂

aveneta
9. 3. 2021 • 16:08

Opravdu článek o ničem....lidé mají zcela jiné starosti v této době.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.