Odpustí a zasáhne Ivana? Tak děsivě ještě Dominika nevypadala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Odpustí a zasáhne Ivana? Tak děsivě ještě Dominika nevypadala!

Ivana Gottová a Dominika Gottová
Ivana Gottová a Dominika Gottová (Archiv Blesku/Facebook: Karel Gott)

Když se nejstarší dcera Mistra vrátila v prosinci roku 2019 z Finska do Prahy, prošla chvályhodnou proměnou. Zhubla, omládla, vypadala, že to s životní proměnou myslí vážně. Jenže loňský rok dal Dominice Gottové (47) bohužel pěkně zabrat! Po všech stránkách!

Nejprve ji přijel do Čech citově vydírat manžel Timo Tolkki, pak se musela odstěhovat od Šárky Rezkové (55) a od té doby si dvě bývalé kamarádky nemohou přijít na jméno. Pak v důsledku koronvaviru skončila s prací. Aktuálně je ještě ve vážném stavu její maminka a sama Dominika má problémy s játry a vysokým krevním tlakem. To všechno se velmi podepsalo na jejím vzhledu.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...

Horší než dříve

Jestli se Gottova dcera za sebe styděla už při posledním setkání s tátou, teď by před něj nejspíš nepředstoupila vůbec. Tenkrát mluvila o tom, že je v žalostném stavu. Z toho důvodu nechtěla, aby byly v dokumentu Karel použity záběry, které při poslední narozeninové oslavě Gotta s rodinou natočila dokumentaristka Olga Špátová „Styděla jsem se za sebe a nechci, aby ty záběry někdo viděl! Tatínkovi jsem sice dala slib, že v dokumentu vystoupím, ale on nebyl šťastný z toho, jak vypadám. Proto jsem tu smlouvu o zveřejnění záběrů nepodepsala,“ svěřila se tehdy Blesku Gottová.

Jenže vždycky bohužel může být hůř, jak potvrzuje současný Dominičin vzhled. Z toho, jak jeho nejstarší dcera vypadá, by byl Slavík nejpsíš velmi smutný! A možná by si už i sám přál, aby jeho žena Ivana nenechala zbědovanou Dominiku padnout na dno a poskytla jí v nelehké situaci podporu. Byť třeba jen psychickou. Dovede to ovšem vdova i po tom, co prvorozenená Mistrova dcera pokazila, co se dalo?

Více uvidíte v naší fotogalerii.

 

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
19. 2. 2021 • 01:35

janapi
pokud je tamto dole na mě, tak mě satečně oslov! Nikdy, ale nikdy neříkej MY, když myslíš sebe ( je to dětinský a ty dítě nejsi ) , neschovávej se za " národ", protože " národ " na tebe kašle. Věz:
nesnáším blby, co říkají na diskuzích my ( a myslí sebe), co útočí typem : a co jsi dokázal ty ? ( a fakt si myslí, že jim to veřejně někdo bude vykládat ) a nesnáším blby, co jen zaslechnou např. slovo milion( který zas není tolik peněz !) a šílí závistí a nenechají nit suchou jen proto, že blbej milion nemají..
Čus!

daga
18. 2. 2021 • 11:23

Je to zoufalka, která se o sebe nedokáže ani postarat. Játra má ztvrdlá z chlastu, tak ať se moc neohýbá, nebo si je zlomí...

rannirosa
17. 2. 2021 • 19:48

Docela jste to mila pani napsala dobre cesky. Bylo tomu rozumet.

soorry
17. 2. 2021 • 14:28

Kolik dětí nemá otce? Zemře jim jako dětem, a nikdo s tím neotravuje. Jen DG, mámu má a lehce si odletí do Finska, tátu ne, ale kolik lidí v jejím věku už rodiče nemá vůbec?? Stěžují si další 3 dcery že nemají tátu?? Ona nemá nic, jen to svádí na tátu, mámu má v DD, manžel ochlasta, děti žádné, ale to je její věc, ne naše, abychom tohle furt četli.

soorry
17. 2. 2021 • 14:22

Na co by IG zasahovala, není hasič. Ivana má své 2 dcery na vychování a nebude si stěhovat do baráku alkoholičku, za chvíli by ji odnášela a prodávala věci, aby měla na chlast.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.