Gott (†80): Nikdy nezveřejněné fotografie z filmu Z pekla štěstí 2! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gott (†80): Nikdy nezveřejněné fotografie z filmu Z pekla štěstí 2!

S čarodějnicí Helenou Růžičkovou.
S čarodějnicí Helenou Růžičkovou. (Foto Profimedia.cz)

V těchto dnech uplynulo 20 let od premiéry pohádky Zdeňka Trošky (67) Z pekla štěstí 2. Deník Aha! vám přináší unikátní fotky z natáčení, jehož hlavní hvězdou byl tehdy Karel Gott (†80). Zpěvák ztvárnil ve filmu Lucifera i Pánaboha. Většina záběrů ještě v Aha! nebyly nikdy zveřejněné.

Mistr natáčel pekelné scény v létě roku 2000 ve vyhořelém kostel svatého Jana Křtitele v Kočově u Tachova. A právě tam za ním jezdily stovky fanynek z Česka nebo Německa. V pauzách mezi záběry se jim ochotně podepisoval, některým dokonce i na břicho. „Já si pamatuji, že ty zástupy dam všech věkových kategorií přijížděly na natáčení denně. A Karel se jim pořád věnoval, nechtěl žádnou z nich zklamat,“ zavzpomínal pro deník Aha! Troška. Podle něj se Gott během natáčení pohádky choval skromně.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...

„Chodil na jídlo a pití do hereckého cateringu a neměl žádné manýry,“ doplnil režisér, kterému je stále zpěvákova odchodu velmi líto. „Takový umělec už tady nikdy nebude,“ rozloučil se.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
26. 2. 2021 • 10:34

Soudruha zpěváka nechte v klidu a ty nabubřelé svazaky z Jeban také.jeste nenasytné socka Krampol a Dominika za peníze vše! To je neúnosně tak jako reportáže o V.Klausovi hnus !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.