Boj o Gottovo dědictví neskončil: Nejen Ivaně jde o hodně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Boj o Gottovo dědictví neskončil: Nejen Ivaně jde o hodně!

Karel Gott (†80) s dcerami Dominikou (47) a Lucií (33) a manželkou Ivanou (44).
Karel Gott (†80) s dcerami Dominikou (47) a Lucií (33) a manželkou Ivanou (44). (Martin Sekanina, archiv K. Gotta)

Od smrti Mistra už uplynulo 17 měsíců. Jenže ani po více než roce soud ještě nedořešil dědictví po Karlu Gottovi (†80). Jedna věc tomu totiž doposud bránila.

Není pochyb o tom, že legendární zpěvák za svůj život nastřádal značný majetek. A pochopitelně vydělává i po své smrti. Proč ale soud ještě ve věci dělení majetku nerozhodl? Podle informací Blesku celý proces pozdržela jediná věc. Kupodivu to není Slavíkova dcera Dominika. Důvodem jsou ale tantiémy ze zahraničí. Přitom se veškeré aktivity týkající se rozdělení dědictví započaly už krátce po smrti Mistra. Od té chvíle prý podle uvedeného zdroje měla všechny důležité dokumenty v rukách notářka JUDr. Alena Procházková.

Nešťastný miliardář Janeček: Ukradli mu Gottovy nahotinky

Video se připravuje ...

Jenže ta se nemohla pohnout z místa bez dokumentace, která se vztahuje k jeho tantiémám, jenž Gottovi chodily i stále chodí ze zahraničí. Notářka hotový spis předala soudu až 15. ledna letošního roku. Podle zjištění Blesku Slavík vydělal pozůstalým první rok po svém odchodu více než 9,5 milionů korun před zdaněním. Ale i tak je to velmi hezká částka, která zatím čeká na transparentním účtu na následné dělení.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.