Vyštvali ji z Česka? Trestní oznámení kvůli šikaně Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyštvali ji z Česka? Trestní oznámení kvůli šikaně Gottové

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) tvrdila před odletem do Helsinek, že se vrací proto, aby začala s manželem Timem Tolkkim nový život, nebyla pod drobnohledem. Samozvaný ochránce Dominiky Gottové (47) ovšem naznačil, že důvod její úprku z rodné vlasti mohl být i jiný. Prý už padlo trestní oznámení.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hans jirak
07. 04. 2021 06:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
07. 04. 2021 00:07

to: bedna
Gott jí zde pouze pronajal byt, když se vrátila!!! Nikoli, že koupil.
Byt - mezonet koupil kdysi dávno od městské části pro matku Dominiky.( Mezonet byl pro ni energeticky náročná "stodola " k ničemu a penthouse, který jediný by stál za řeč jí nekupoval .Z extra peněz se tedy až tak nevydal. A např. byt do 10 mil. fakt nikoho neohromí, to je dnes standard a to Dominice klidně mohl z 1000 milionů svého majetku a navíc pravidelných ročních zisků z fondů ,dividend, reklam atd atd dát! .
Je tisíc možností, jak svému dítěti zabezpečit budoucnost tak, aby mu zůstala .
Čím starší, tím víc podpantoflový Mistr svou Dominiku znal a co zmůže alkohol věděl móc dobře, měl to z první ruky od svého tchána , tatíka své Ivany, kterému radši ani na pohřeb nejeli Zaplatit tedy dluhy za Dominiku klidně mohl, peníze měl a přidat zabezpečenou budoucnbost s bytem opatřeným taky.
Místo toho obstarával " budoucnost " i takové osobě, jako své metrnici " tchýni , která byla mladší než on a nebyla jeho rodinou , ale Ivana za ni nárokovala taky! .
Ivana - holka z Opavy , blbá tak akorát na zdrávku v době nouze o sestry poskytla své tělo a mládí výměnou za pár milionů -miliardu. Trapný na tom je, že se domnívá, že chytla terno a "národ" čuměl. A v tomhle svém vidění sebe a světa se koupe dodnes.
Je nemožná .
A nemá co! udrolovat jako vdova z peněz Gotta Dominice.Z těch peněz ona nevydělala ani ň.

mbmb
06. 04. 2021 20:37

Roberto Blanko v Nemecku zpívající Kubánec ,trochu srandy musí být jeho hit,ale dcerunka měla koupený být i placené poplatky totéž,Lítala s novin ,komentovala v Bild ostatní lidi až rozvážela pizzu chvíli! Táta ji odstrihnul od svých peněz a je klid

robin5
06. 04. 2021 15:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bedna
06. 04. 2021 15:19

Gott už na byt „udrolil” a udrolil i na chatu, ale obojí se prodalo! Dominika mohla po dobu pobytu v zahraničí byt pronajímat a při pobytu v Česku by měla kde bydlet. Prodalo se i všechno, co kdy od Gotta dostala a to i auta a pokud by jí Gott pořídil byt ve Finsku, prodala by i ten, protože byly potřeba penízky na chlast a na splácení dluhů! A při porovnání, kdo je větší machna, jestli Ivana, nebo Dominika, jednoznačně vyhrává Dominika. A možná, kdyby nedělala Dominika jen ostudu jménu Gott a chovala k Ivaně jinak, „udrolila” by možná i Ivana, přestože je pro ni Dominika cizí! Jinak je pravda, že se na Dominice přiživuje kde kdo, hlavně se potřebuje trestním oznámením zviditelnit ten její rádoby nápadník. Chvíli se o něm bude psát a on si bude připadat hrozně důležitý! Policie s ním určitě vyběhne, zrovna jako s Dominikou před časem!

zapos
06. 04. 2021 15:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AliAlice
06. 04. 2021 16:54

Jedním slovem...póvl...

-bello-
06. 04. 2021 13:07

Na Dominice se přiživuje kde kdo!
Slovo bytná je nesmysl, pokud má Dominika nájemní smlouvu!!!
Vygooglujte si sami proč!
Myslím, že Dominika uděla dobře, že odtud utekla.
Je zranitelná víc, než kdo jiný a možná má teď šanci.
Křivdu bude ale cítit díky té machně na "Bertramce" asi celý život.Nevím, proč Gott nemohl udrolit navíc blbých 10 mil. na byt i např. ve Finsku pro Dominiku. Sem se vrátila , byla na dně. Je tisíc způsobů jak zabezpečit, aby byt fungoval a ona ho neprošustrovala a měla doživotně střechu nad hlavou.
Ta vůle z Gott Family chyběla !

huphop
06. 04. 2021 20:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.