Vyplula pravda o Ivaně Gottové! Šimůnek o televizním zákulisí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyplula pravda o Ivaně Gottové! Šimůnek o televizním zákulisí

Ivana Gottová a Šimůnek
Ivana Gottová a Šimůnek (Reprofoto VIP Zprávy FTV Prima)

Kromě herectví se Mirek Šimůnek už dlouhou dobu věnuje i moderování. Několik let jsme ho například mohli vidět, jak provází diváky pořadem VIP zprávy, kde tvořil dvojici s Ivanou Gottovou. Co pověděl o svých trapasech během natáčení? A co práskl na nejznámější českou vdovu?

„Za dobu svého moderování bylo přeřeků neúrekom (smích). Stává se to i těm nejzkušenějším. Jednou jsem třeba paní Lívii Klausovou přejmenoval na Olívii. Ale přešla to s noblesou. Usmála se a řekla: „To nic, pane Šimůnků, stalo se mi to už potřetí.“ Byla milá a vstřícná, velmi mile mě potěšila,“ pověděl Šimůnek.

Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Je bez sexu!

Video se připravuje ...

Práce s Gottovou

„Byla to skvělá kolegyně. Vnímavá, nápaditá, tolerantní. Klapalo nám to i po osobní stránce a stali jsme se přáteli. Jak nás jako moderátorský tandem vnímal její Karel, nevím. Každý interpret má zázemí a rádce v příslušnících svých rodin, tak tomu bezpochyby bylo i u Ivany, ale nikdy jsem se s ní o tom nebavil. Neptám se na příliš osobní věci druhých. V případě, že mi je chtějí sdělit sami, rád si je vyslechnu,“ vyzradil herec a moderátor podle ženy.iprima.cz.

Šimůnek bojoval s vlastními démony: Mám strach z létání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
23. 3. 2021 • 19:13

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Ivana Macháčková nikdy nebyla dobrá, nápaditá, skvělá i vnímavá moderátorka! Dále je fakt, že Ivana Macháčková je d’ábel a Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

-bello-
17. 3. 2021 • 11:43

Přátelská až tak nebyla,nyla žoviálně nadřazená a já si pamatuji na poprask v novinách, když ji někdo z TV týmu k narozeninám věnoval kytici a spontánně políbil před kamerou.Ona z toho udělala "případ" , že je vdaná a přes Gotta veřejná osoba a tím pádem, nedotknutelná, resp. na délku paže.Jo, bavily se stovky lidí, jak je blbá.
Viděla jsem ten její pořad jen jednou ( na zkoušku ) mluvila tam o pestrém šoubýzu životě, jako když předčítá Rudé právo a jediné co jsem si odnesla v dojmu byl její široký placatý zadek , jak se nese schody vzhůru v rudých šatech.To se jim nepovedlo ..

backora
17. 3. 2021 • 11:17

Bože lidičky umíte něco jiného než špinit. Je mi z vás nanic

st.rec
16. 3. 2021 • 22:32

Asi začala okurková sezóna a bulvár k tomu mlátí prázdnou slámu.Jo a úroveň diskutujících mbmb a jirousek má taky dost.

jirousek12
16. 3. 2021 • 17:22

Jaký může mít názor člověk který zobal návykové prášky jako lentilky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.