Takovou Ivanu Gottovou neznáte! Upocená, oblečená jen v teplácích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takovou Ivanu Gottovou neznáte! Upocená, oblečená jen v teplácích

Ivana s kámoškou Ilonou Csákovou
Ivana s kámoškou Ilonou Csákovou (Aha! – Dalibor Puchta)

Zesnulý zpěvák v knize vzpomínek odhalil nejedno tajemství ze svého soukromí. Zvláště zajímavé jsou přitom detaily osudové schůzky s budoucí manželkou!

„S Ivanou jsme se poprvé setkali v březnu 1999 v Národním muzeu. Ne však při prohlížení exponátů, ale na večírku, který se tam konal po slavnostním vyhlášení cen TýTý. Ivana s sebou vzala kamarádku, vítězku soutěže Miss Europe Moniku Žídkovou. Hned, co nás oba Monika představila, mihlo se mi hlavou, že bych rád tuto mladou ženu poznal blíž,“ odtajnil počátek zájmu o tehdejší Ivanu Macháčkovou Karel Gott (†80) v autobiografii Má cesta za štěstím.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje

Video se připravuje ...

„Po nějaké době, když už jsme měli za sebou několik večeří a hodin strávených nad plátnem, u mě jednou odpoledne bez ohlášení zazvonila. Upocená, oblečená jen v teplácích, protože si prý byla zaběhat,“ vzpomíná zpěvák na počátek lásky a okomentoval pokračování nečekané návštěvy: „Rád jsem ji pozval na kávu. Sotva jsme usedli v kuchyni, oznámila mi: ‚Víš, co se mi přihodilo? Já jsem se zamilovala.‘ ‚No, prosím tě, tak to je dobrá zpráva. A do koho?‘ zeptal jsem se, aniž by mě cokoliv napadlo. Jako bych však vůči tomu neznámému šťastlivci pocítil cosi jako závist. ‚Představ si, že do tebe.“

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vinnetouvi
24. 9. 2021 • 22:48

Hlavně teď se stylizuje do "dámy", je nepřirozená, jak to té bývalé štěťuli nejde - dřív výstřihy až na pupek, kopulační pohyby s mrkví, věčně ožr.pilá nazývala sama sebe pařmenka, eskortní "služby", tančila na stole - ku.a nejhoršího ražení. Takové se Gottovi líbily.

vinnetouvi
24. 9. 2021 • 22:44

Chodil jste do Náhorní? Já taky. 1968 -72. Zařídil js. setkání s dosud žijící p.uč. Ládyšovou, fotky budou v té knize.

-bello-
15. 8. 2021 • 23:33

backora
to co má na sobě nejsou džíny, je buď tak vypasená, nebo má ty nafukovací futrály, kterými se ždímá lymfa z končetin .Vypadá to ale na nějaký " tesilky " a v nich tlustý nohy ( vkus a odvaz a nápad ona v módě nikdy neměla )

-bello-
12. 8. 2021 • 23:53

Žádná ženská nejde balit chlapa upocená a neupravená !
Jde ho balit, ne odpudit!
Za bukem se Macháčková z Opavy, tehdy zaměstnané v agentuře "služby dědkům" našminkovala, navoněla ,oběhla barák , vlítla dovnitř a .po zbytek života si obstarala "zaměstnání " řádné: být manželkou, vdovou ( nááárodní )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.