Playboy Mirek Šimůnek s ponožkami v sandálech: Jsem »IN«, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Playboy Mirek Šimůnek s ponožkami v sandálech: Jsem »IN«, ale...

Mirek Šimůnek se zařekl, že z vlastní vůle v tomto obutí mezi lidi nevyjde!
Mirek Šimůnek se zařekl, že z vlastní vůle v tomto obutí mezi lidi nevyjde! (Aha! – Karel Kopáč)

Už včera vás deník Aha! informoval o novém světovém trendu, který tady v Česku přitom vládne už nějaký ten pátek. Módním hitem léta 2012 budou ponožky v sandálech!

A tenhle trend do svých letních kolekcí zařazují ty největší módní domy včetně francouzského Louis Vuitton! My jsme s novinkou seznámili populárního herce a moderátora Miroslava Šimůnka (34), který neváhal a osobně se v »trendy obutí« prošel centrem Prahy.

Když se ale do zapůjčených páskových bot (sám takové ani nevlastní – pozn.) přezouval, ošíval se. „Jako recese je to super, ale moderovat by mě v tom nedonutil ani prezident!“ musel se smát idol mnoha českých dívek a žen.

Mirek se občas vedle moderování a herectví věnuje modelingu, takže je pro něj vzhled důležitý a trendy sleduje. „Tohle je fakt úlet! V tom bych fakt mezi lidi vylézt nemohl. A na jeviště už vůbec ne!“ hudroval.

Sám byl zvědavý na reakce kolemjdoucích. V rušné metropoli ale sklidil úspěch jen u skupinky turistů z Japonska, kteří si ho (jako vše v metropoli…) hned začali fotit! Několik mladších slečen naopak známého českého playboye sjelo pohoršeným pohledem.

„Ať si móda diktuje, co chce, ale tohle je šílenost!“ procedila mezi zuby maminka tří dětí Zuzana Lojková.

Ty hvězdy už v tom jedou!

Svět objevuje Ameriku, tedy vlastně Česko! Už i zahraniční celebrity konečně přišly na to, že je načase vyrovnat se českým průkopníkům. První vlaštovkou byla dcera modelky Cindy Crawford Kaia Gerber (10), která se v ponožkách nechala nafotit pro módní kampaň Versace.

Vbrzku se přidala i zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (42). A další hvězdy budou rychle následovat, to se klidně vsaďte! Když totiž Paříž zavelí...



Přečtěte si
hillaarkaa
16. 6. 2012 • 13:18

Je -s ním by to bylo poméérdáníčko,už i forman větřil

hillaarkaa
16. 6. 2012 • 09:24

A Dášenou,nemáte Blivetu,tak vaříte z vody trapani

winterfreshka
15. 6. 2012 • 20:09

No to je hrůza,co??? Nedávno jsem viděla naše sééreblity v outfitech jako komedianti,móda ala Lenka Kořínková -a to byl teprv mazec

housenkahouska
15. 6. 2012 • 09:35

že dětem se běžně ponožky do sandálů dávají a je to v pohodě. Od jakého věku to tedy začne být out? Samozřejmě záleží na typu boty a taky na typu ponožek, ale do sportovních sandálů proč ne?

pasadena
15. 6. 2012 • 08:56

vzhledem k tomu,jak má většina lidí,muži ale i ženy,hnusné prsty u nohou a chodidla celkově,je lepší když je schovají,kdo se má na to koukat.Nedávno ukazovali fotky chodidel a prstů "celebrit",tak to bylo pokoukáníčko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.