Dcera zesnulého Michaela Jacksona o hrůzách svého života: Ve škole zažívám šikanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera zesnulého Michaela Jacksona o hrůzách svého života: Ve škole zažívám šikanu!

Paris se o traumatech nemluvilo snadno.
Paris se o traumatech nemluvilo snadno. (Profimedia.cz)

Paris Jackson (14), dcera tragicky zesnulého zpěváka Michaela Jacksona (†50), poprvé promluvila o svých traumatech z dětství a dospívání. Se zážitky ze života dítěte největší celebrity světa se svěřila moderátorce Oprah Winfrey (58).

Ne nadarmo se říká, že děti dovedou být leckdy krutější než jejich rodiče. Dvojnásob to pak platí v případě spolužáka, který se nějakým způsobem vymyká. A Paris Jackson byla vším, jen ne obyčejným dítětem. I tak ale chodila do »normální« veřejné školy v Los Angeles.

„Všemožně se mě snažili šikanovat. Nejprve ve škole, pak doma prostřednictvím internetu. Napadali mě hlavně slovně, ale ne vždy se jim to povedlo,“ řekla v televizní show Next Chapter, kterou Oprah Winfrey moderuje. 

Dívka také přiznala, že se s ní děti chtěly dost často kamarádit ze zištných důvodů. O to více pak zamrzelo, když zjistila, že jde o faleš.

Dcera slavného otce si musela projít mnohým. Stala se například obětí jeho mánie zahalovat své potomky, kdykoliv se spolu objevili ve společnosti. „Byla jsem zmatená. Netušila jsem, proč musím nosit tu masku,“ říká dívka, která otcovy obavy pochopila až teprve nedávno.

Jinak ale prý zažila docela normální dětství. Táta Michael se o to snažil tím více, že on sám žádné neprožil. Už jako chlapec totiž musel tvrdě makat na své kariéře.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.