Sexy herec Petr Vágner přiznal: Líbal jsem se s chlapem! A nevadilo mi to | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy herec Petr Vágner přiznal: Líbal jsem se s chlapem! A nevadilo mi to

Petr si v klubu objednal několik drinků.
Petr si v klubu objednal několik drinků.  (Martin Pekárek)

Vágner (34) na sebe prásknul, že se během svého života několikrát líbal s mužem.„Já si myslím, že život je plný výzev a člověk když má nějakou výzvu, tak ji musí překonat. Ať už je to ve sportu nebo v herectví,“ řekl ženatý Petr v talk show v pražském gay klubu Friends.

Otec Lilli (4,5) a malého Samuela (1,5) se s mužem, konkrétně s hercem Petrem Semerádem, pravidelně líbá v představení Tančírna v Divadle Radka Brzobohatého. „Já tam hraju postavu, která prochází různými obdobími naší historie. Je to komedie a ve finále se tam moje postava zamiluje do chlapa.  U holek nemá úspěch, u chlapů ano. A ta scéna končí happy endem, kdy se s tím Petrem na jevišti líbáme,“ prozradil Vágner. „Kolega Ondra Brzobohatý, který se se mnou začal alternovat, na to líbání nejprve nechtěl přistoupit!A za chvíli už v tom jel taky,“ dodal.

Petr, který je už sedm let ženatý s novinářkou Gábinou Vágner, také přiznal, že ho v reálném životě zve na rande hodně mužů. „Zatím jim ale odolávám,“ zasmál se a po rozhovoru se ještě mezi kluky na kluky chvíli zdržel. Z klubu v centru Prahy ale odcházel před půlnocí sám.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.