Hořký konec v Česku: Rána do vazu Dominiky od této ženy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hořký konec v Česku: Rána do vazu Dominiky od této ženy!

Dominika Gottová přiletěla na skok do Česka.
Dominika Gottová přiletěla na skok do Česka. (Blesk)

Před více než rokem přistávala Dominika Gottová (47) na pražském letišti plná nadějí a odhodlání srovnat si definitivně svůj život. Začít tu znovu bez manžela Tima Tolkkiho. Jenže rok se s rokem sešel a nakonec je všechno úplně jinak.

S příchodem nového roku se nejstarší Gottova dcera rozhodla, že se vrátí do Helsinek, kde s manželem požádali o sociální byt. I když z počátku měla Dominika dvě práce, našla azyl u zpěvačky Šárky Rezkové, nakonec si nadělala akorát ostudu. Zejména tím, že veřejně ventilovala informace o své rodině. Tím si spíše všude zavírala dveře, a nakonec i jí samotné prý začala neustálá pozornost tak vadit, že se raději odebrala zpět do Finska. Prý proto, aby mohla žít v anonymitě a zároveň se zbavit závislosti, jak píše web Plus 7 dní.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Do Česka minulý týden měla přiletět jen proto, aby se vystěhovala z pronajatého bytu a celou pražskou kapitolu definitivně uzavřela. A že se rozhodla správně, ji nejspíš přesvědčila i prodavačka v supermarketu. Ta totiž neváhala Gottovu dceru veřejně urazit. „Vím, že jsem přibrala, ale za to mohla ztráta zaměstnání a neustálé sezení doma – a také mé zdravotní problémy. Ale aby mi paní prodavačka v supermarketu řekla, abych si místo klasického jogurtu, který jsem si chtěla koupit, raději vzala nízkotučný, to už je na mě moc,“ nestačila se divit Dominika, která se už nemůže dočkat, až se podobných nevybíravých komentářů definitivně zbaví.

Dominika Gottová (46) řekla v parku pravdu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
soorry
20. 4. 2021 • 13:37

A pořád to stejné, ona je chudinka, opustil ji tatínek/hlavně prachy, které ji dával/ ona te´d opuští maminku /jí by měla dát ona, peníze i čas/ to ji neva. Je známá, všichni ji uráží, na ni čumí, hlavně je to díky sobě a svým přiblblým vystupováním a prezentováním se všude upoutává pozornost, a taky si ji lidi prohlédnou, hlavně její ubohé ego. Ona zase přiletí a povolá blesk.

backora
20. 4. 2021 • 08:08

A co její Maminka " milovaná " že by se tu o ní starala, to jí v té její blbé hlavě nenapadne, stále hraje jenom divadlo i v tom jak má maminku ráda, má ráda jen sama sebe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.