Hezounek Šimůnek (34): Ta žena mě podvedla! Zmizelo 17 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hezounek Šimůnek (34): Ta žena mě podvedla! Zmizelo 17 milionů!

Miroslav Šimůnek
Miroslav Šimůnek (Aha! – Jaroslav Benda, Alexandr Malachovský, ara )

Celebrity rády jezdí nablýskanými vozy! Kvůli této vášni ale některé z nich zřejmě přišly na buben. Téměř stovka lidí a známých osobností v čele s hercem Miroslavem Šimůnkem (34) údajně naletěla podvodníkům! „Chtěli se přiživit na mém jméně,“ řekl Aha! napálený Šimůnek. Ostatní jsou na tom ale hůř – zlodějíčci je připravili nejméně o 17 milionů!

Co se nese světem showbyznysu? Silikonová sexbomba Gabriela Kracíková (39), která neúspěšně bojovala v televizní soutěži »Vem si mě!« a snaží se prosadit i jako moderátorka, prý s manželem provozovala autocentrum v Pardubicích. Celebritám, a nejen jim, zajišťovala prodej jejich ojetých aut. Jenže zákazníci podle posledních zpráv nedostali za své vozy veškeré peníze, jen zálohu. Zbytek prý kamsi zmizel.

„Je nás hodně, kteří jsme jim naletěli. Jak mediálně známí, tak běžní lidé. Hodláme se bránit, je nás kolem osmdesáti. Dluží mi 700 000 korun,“ rozzuřil se zpěvák nejmenované kapely. Miroslav Šimůnek je na tom o něco lépe – na jeho údajné přátelství se prý Kracíková »jen« odvolávala a lákala tak bohaté klienty.

Podle ověřených informací byl její manžel v úterý vzat do vazby a u výslechu se včera potili i další aktéři celé kauzy.

Přečtěte si
rukaspravedlnosti
30. 9. 2012 • 09:48

vozila se v bílém Mercedesu GL, ale z toho už jí policie vysadila, protože s podvodníkem manželem zapomněli platit leasing . Teď se vozí v jiných Mercedesech pana Josefa Bobka z Kutné hory - například tím, co přijela do autobazaru když se točila reportáž do krimi zpráv- ten ale je pouze jednoho zákazníka, který nechal své auto opravit u Josefa Bobka - asi bude mít radost až zjistí že s ním jezdí tahle mrcha.

rukaspravedlnosti
30. 9. 2012 • 09:43

rukaspravedlnosti
30. 9. 2012 • 09:43

prý ani ta kadeřnice podle nových informací není ! ke všemu v životě přišla tak, že někoho obrala a jak vidíte, dnes už to prasklo na plné čáře

rukaspravedlnosti
30. 9. 2012 • 09:41

Nevím jak přesně pojmenovat Kracíkovou. Nevím totiž jaké slovo k ní přiřadit, abych neurazil nějaké zvíře či orgán. Tahle žena je výtvor ďábla, kterej jí poslal, aby na zemi škodila. Pocházím z Pardubic a nikdy jsem o ní neslyšel nic dobrého. Jen to, že snad celým Pardubkám posloužila jako matrace. nevím o nikom, kdo by s ní upřímně kamarádil. Sama je drbna největší a pokud jí chvíli znáte, tak si vzápětí všimnete toho, že pořád někoho nenávidí k smrti a snaží se mu provést jen to nejhorší. Pořád jsou na tapetě nová a nová jména. Jelikož nepracuje, tak má dost času objíždět lidi a vykládat jim své nesmysly o tom, jak jí každý závidí, jak jí každý podvedl, jak jsou kolem samí špatní lidé a podobné řeči. Ona sama je anděl - sice nic nedělá a asi vám nevysvětlí čím se živí, aby svou špatnou pověst vyvrátila, ale cítí se v pohodě jako celebrita. Ano je to celebrita z kriminálních zpráv, na kterou média ukazují jako na podvodnici a zlodějku. Se svým manželem okradli společně stovky lidí - prodali jejich auta, která stačili ještě mezi tím zaúvěrovat a peníze si nechali pro svou potřebu. Naštěstí jim už policie sebrala ty Mercedesy i zablokovala bankovní účty a transakce spojené s nákupen bytův praze a Pardubicích. Měli to ale udělat už dřív, když bylo jen několik desítek okradených a nenechat to dojít tak daleko !

chatab
15. 9. 2012 • 16:27

vozi v mercedesu?a spz 5555?to ji nepatri,ani tomu paku co ma odbarvenou makovici,je to bejvaly skoromanzel z KH

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.