Rytmus vrací úder Homolovi: Podívej se, jak mi to s tvojí dcerou sluší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rytmus vrací úder Homolovi: Podívej se, jak mi to s tvojí dcerou sluší!

Rytmus vystavil na svůj facebook fotku s dcerou Matěje Homoly.
Rytmus vystavil na svůj facebook fotku s dcerou Matěje Homoly. (Facebook)

Ostrá slovní přestřelka na sociální síti mezi bývalým partnerem Dary Rolins (39) Matějem Homolou (39) a jejím současným přítelem Rytmusem (35) nabírá na obrátkách. Poté, co Homola napsal Rytmusovi, že má dát ruce pryč od jeho dcery, reagoval raper velmi drsným protiútokem.

„Patriku, trochu mě se*reš. Můžeš laskavě okamžitě odstranit fotku Laury ze svého pracovního profilu? Je to moje dcera a tohle se mi vážně nelíbí. Nejsi Laury otec, chovej se podle toho!“ napsal rozlícený Homola, když viděl fotku své dcery u Rytmuse. Ve svém příspěvku také dodal, ať si udělají vlastní dítě.

Rytmus reagoval způsobem, který musel Homolu znovu pořádně zabolet. Na svůj profil vyvěsil fotku, na které je společně s Laurou. A přidal komentář: "Matěji, jestli se ti to líbí nebo ne tak toto malé děvčátko patří i do mého života. Je to dcera mé přítelkyně, se kterou žiji, a tvářit se, že Laura není členem rodiny, mi přijde divné. Nehroť situaci a nedávej mě do pozice, že pokud si neudělám s Darou děcko, tak se mám bát, že mě někdo náhodou uvidí - vyfotí, jak mě Laura drží za ruku," napsal raper bez okolků a pokračoval.

"Nepasuji se do role jejího otce, ale počítej s tím, že společných fotek zřejmě uvidíš více. I přes to všechno, že si mě v bulváru bereš do huby, co bych si já nikdy nedovolil, chci ti říct, že jsem s tebou v míru. Kvůli sobě, Daře a Lauře," dodal Rytmus.

Jak se zdá, během večera se situace mírně uklidnila. Příspěvek s Laurou z Rytmusova profilu totiž zmizel. Místo něj se objevila prostá zpráva: „Na žádost Matěje můj příspěvek mažu, protože chci mít v naší rodině dobré vztahy.“  Že by konečně oba pánové dostali rozum?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.