Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gott běhal za modelkami do šatny! Já jsem si Karla celý život vážila, ale ...

Milada Karasová s Terezou Maxovou.
Milada Karasová s Terezou Maxovou. (Aha! – Petr Novotný)

Někdejší elitní manekýna zavzpomínala na legendárního zpěváka, pro kterého v době svého mládí neměla příliš sympatií. Proč, proboha?

„Umělci za námi tolik neběhali, to spíš zelináři a taxikáři. Ti měli v té době peníze a mysleli si, že si nás můžou koupit. Ale jestli se někdo dvořil manekýnám, tak to byl Karel Gott," prozradila na legendu Milada Karasová (70) v magazínu Téma.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje!

Video se připravuje ...

„Točila jsem s ním v roce 1974 film Hvězda padá vzhůru a vzpomínám si, jak za mnou a ostatními modelkami běhal do šatny. Já jsem si Karla celý život vážila, ale jako chlap mě v té době neoslňoval. Na mě byl takový hubeňoučký, trochu vykulený. Ale musím uznat, že čím byl starší, tím větší získával sex-appeal," přiznává očitá svědkyně Mistrova divokého období.

Šok, Gottův obraz nikdo nechtěl! A Gregorové zkažené Vánoce: Velká prohra a pokuta!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 4. 2021 • 15:18

pani Karasova velmi diplomaticky odpovedela jiz po nekolikate !na adresu osmana to bylo tak povedene ! Nasi novinari by k ni meli jit na skoleni ..a s podivem koukam na L. Staidla ktery v knize vino z hroznu zvanil o Darine R. to bylo naprosto nevhodne ,nebot Gentleman by tohle nikdy nezverejnil. Zpevacci i hudebnici jsou narciste velice sebestredni a bigamitni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.