Dominika Gottová zpět ve Finsku: Nastoupí do léčebny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika Gottová zpět ve Finsku: Nastoupí do léčebny?!

Dominika Gottová
Dominika Gottová  (Foto Profimedia.cz)

Po příletu do Finska se Dominika Gottová (47) a její manžel Timo Tolkki (54) vydali dořešit papíry k převzetí sociálního bytu, který jim přidělil stát. V nejbližších dnech ho pak začnou zařizovat. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) chce následně udělat důležitý krok. Nastoupit na léčení!

Podle informací deníku Aha! už Dominice lékaři doporučovali terapie v Praze, ale jelikož se chystala do Finska, odmítla je. „Pokud, tak nastoupím na léčení v Helsinkách. Už to tam znám!“ řekla Aha! Gottová před odletem s tím, že jde o léčení jejích psychických potíží. „Nehraje v tom roli alkohol, nejsem na něm už závislá,“ tvrdí. Jak to všechno dopadne, ukážou příští dny a týdny. Do Česka se chce Dominika vrátit až ve chvíli, kdy se ve Finsku postaví na vlastní nohy. Teprve pak zahájí proces stěhování věcí z pražského bytu do Helsinek.

Matka Gottové má po očkování covid a bojuje o život! A Basiková zůstala bez peněz

Video se připravuje ...

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
22. 2. 2021 • 13:53

Dělá rozumnou věc!Tady by ji uštěkali.Je na tom mizerně, léčit it by se měla, ale nikdy nebude si myslím já.Sociální byt ve Finsku je něco jiného, než jak si to tady kdo představuje a časem ho mohou odkoupit. Gott ji s Ivanou , resp. Ivana ji dost mazaně okradla / o tom žádná/ , tedy si byt Dominika koupit nemůže.
Kecy ohledně " maminky " tady pode mnou neberu.Je skype a do domova stejně nemůže. Ale , když už s tím tady někdo chce útočit na city, pak : taková Žilková si brala matku vždycky do úst jako citové vydírání " národa " a dokonce i jako zástěrku toho, proč zdrhla od Stropnického z Izraele, kde se jako echt blbka ničemu nedokázala naučit a jen se se Stropem štěkala.Teď předvádí šťastné manželství na dálku a péči zde matku a pomlouvá Prachře a je ve svém živlu.Má máslo na hlavě, ale říkejte jí to!

Nechce Dominiku na pokoji. Je sice blbá, ale tady je pro ni život dost mizerný a věčně ji srovnávat s nějakou šte.kou z Betramky nelze.Předpokládám, že jejjí matka (80 , nebo kolik let ?) řekla holce, uteč odtud, uštvou tě, mně je dobře! Její matka je v domově, kde má svůj klid , péči a něco jako byt.
Má to Vaše matka?
Nemá, většinou žijete taky jinde!A z Finska je to sem skok.

domino22
19. 2. 2021 • 11:12

A co bude s maminkou, to je jí úplně jedno....... Tak se fakt "povedla" !

Drdek
18. 2. 2021 • 20:28

Až bude ve Finsku zase chtít skákat z okna, zase bude zpitá pod obraz, tak se vsadím, že se Luboš Procházka ze všech sil opět vynasnaží zbláznit celou naši ambasádu, aby tuhletu "první dceru" zachránili. Ten nýmand se jí drží, jak h.vno košile a denně bleje ty svý výblitky.

Qaqa
18. 2. 2021 • 15:57

Kdo píše tyto bláboly? pod značkou lbp se skrývá šéfredaktor zpravodajství RF 1 Luboš Procházka. Je vyloučené aby DG se svojí alkoholem trénovanou oteklou hlavou sestavila tolik výše uvedených souvětí. Faktem je, že DG se na čas z Česka vytratí, ale její bláboly bude dál tento literát bulvárního formátu jako hnojomet šířit dál.

rydlo
18. 2. 2021 • 15:36

Ten b.beček novinář co jí pase, se jí bude držet, dokud mu ještě nenakváká další lži, aby mohli sesmolit a vydat další propadák, ale budou to opět jen pomluvy Gotta a hlavně špína na Ivanu! A touto další „knihou” budou zase obdarovány domovy důchodců, aby si tu slátaninu alespoň někdo přečetl!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.