Rozčarování Ivany Gottové: SVĚT SE ZBLÁZNIL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozčarování Ivany Gottové: SVĚT SE ZBLÁZNIL ...

Vila díky Ivaně prošla rozsáhlou rekonstrukcí.
Vila díky Ivaně prošla rozsáhlou rekonstrukcí. (Zdroj:	Julie Vrábelová, archiv F. Albrechta a Blesku ,archiv Blesku)

Pětačtyřicetiletá Gottová se po všem tom zápřahu s vydáním knihy manželových vzpomínek konečně nadechla a může bilancovat. Ivanin střet s realitou po smrti milovaného Karla ovšem není zrovna potěšující ....

„Od jeho odchodu mám pocit, jako by se svět tak trochu zbláznil a kvůli pandemii, izolaci a odloučení od milovaných osob se z lidí vytratila radost. V dobách, kdy jistoty přestávají být jistotami a zavládne chaos, se lidé upínají k pevným bodům, ohlížejí se po tom, kde jim bylo dobře. Tím pevným bodem, stálicí, dle mého názoru, můj muž byl," posteskla si Ivana Gottová na webu iDnes.cz. 

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu

Video se připravuje ...

„A co bude pak, ukáže čas. Určitě chci pečovat o odkaz zesnulého manžela se stejnou láskou, jako jsem až do poslední chvíle pečovala o něj. Karel byl láska mého života a na tom se už nikdy nic nezmění," dodala vdova z Bertramky na téma své budoucnosti. 

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 7. 2021 • 10:53

Tím řekla, že se z jejího života vytratila radost.
Hm, hm ...
Ona vždycky nějaké moudro odněkud opíše, pak implantuje do svých článků a komentářů a je to vždycky pecka!
O co jí jde ? Flákala se celej život.Když ji sebral Gott v baru, tak ji aspoň sehnal práci u Lichteberga, ale i tam byla protěžované střevo. Bohužel tak to s ní šlo všude stejně.Noční můra stavařů , noční můra úřadu obce , kde má chatu, noční můra kolegů v Prima TV a nahravacích studií .noční můra producentů.Blbka z nemanic, co k prachům přišla.

Inteligentnímu světu v Česku byla dána facka v okamžiku, kdy nuceně musel vzít mezi sebe přitroublé ště.ky starých dědků a jejich manýry .
Např. od Havla, Scharzenberga , Menzela, Gotta , Janečka ...
a předstírat, že jsou přijatelné.
Takže ano, svět se u nás zbláznil

picoda
23. 7. 2021 • 10:01

Bledulka 👍😂😂😂😂

vigela
23. 7. 2021 • 09:48

Nevím, čím je ta paní zajímavá, že o ní neustále píšete.

bledulka
23. 7. 2021 • 09:15

Prosím Vás, zablokujte už konečně tuto bláznivou HANAINGE. Už je s těmi výmysly, které neustále vypisuje, otravná!

hanainge
23. 7. 2021 • 04:30

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot’ Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně, což taky znamená, že Ivana Macháčková ve domě Karla Gotta Na Bertramce nic nezměnila i ona tam vůbec nebydlí! Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.