Ivana Gottová: Je tu muž, který je starší než ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Gottová: Je tu muž, který je starší než ona!

Ivana Gottová
Ivana Gottová (archiv Blesku)

Když Karel Gott odešel v říjnu roku 2019 ve věku 80 let, otřáslo to nejen národem, ale hlavně jeho rodinou a především manželkou Ivankou (45). Zahojil opravdu čas všechny rány, jak se často traduje?

„Ano, vypadá to tak, že tady má lásku. Je to muž, který je starší než ona. Přesto ten jejich vztah, láska a štěstí mohou být někým nebo něčím omezeny. Řekněme, že si najde lásku, ale bude za ni muset nějakým způsobem v roce 2021 zabojovat," tvrdí vědma Michaela Kudláčková na webu eXtra.cz.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...

„Napřed s ním vystupovat nebude, ale potom ano," objasnila Kudláčková otázku, kdy by se Ivana Gottová  měla s novým partnerem konečně ukázat na veřejnosti. Tedy to alespoň tvrdí Michaelin výklad z karet. No tak uvidíme, zda a kdy se věštba naplní...

Ivana Gottová tiskne Karlovu autobiografii

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 6. 2021 • 22:18

starší, nebo bohatší?
Bohatší by byl kasino král Ru.sák Čukernik , Ivanka tam měla azyl a zná, Gott tam zpíval u rulety

.tg.bb
27. 6. 2021 • 09:50

Majkl Dagles

Uživatel_5404086
27. 6. 2021 • 07:44

Hanainge: Ty blbá náno, kdy už přestaneš s těma ***inama otravovat?

hanainge
24. 6. 2021 • 20:44

Výše uvedený článek částečně je nesmysl a není v pořádku, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často ona nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a fotky v článku taky jsou fotomontáže. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta a ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.