Kudláčková z My všichni školou povinní: TĚŽCE VYKOUPENÁ SLÁVA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kudláčková z My všichni školou povinní: TĚŽCE VYKOUPENÁ SLÁVA

Michaelu Kudláčkovou znají diváci ze seriálu My všichni školou povinní.
Michaelu Kudláčkovou znají diváci ze seriálu My všichni školou povinní. (archiv Blesku)

Že herci neví, co s penězi? Chyba lávky! Dětská herecká hvězda, Michaela Kudláčková (55), po letech prozradila, kolik dostala za hlavní roli v seriálu My všichni školou povinní, který byl svého času nejsledovanějším seriálem vůbec. No... na zbohatnutí to tedy nebylo. 

Zatímco si ostatní děti chodily hrát ven, Míša Kudláčková trávila veškerý volný čas v natáčecím studiu. Ani to jí ale nezajistilo hvězdnou kariéru. Po opakovaně nevydařených zkouškách na konzervatoř herectví odložila. Vrátit se zpět za kameru ji pak už nelákalo.

Astroložka a kartářka Michaela Kudláčková nám prozradila, na co bychom se měli ještě připravit

 

Video se připravuje ...

Navíc ani s honoráři to prý nebyla žádná sláva. Za celý seriál My všichni školou povinní inkasovala prý jen 11 tisíc korun. „Maminka mi za to koupila dětský pokoj,“ upřesnila pro CNN Prima News. 

Při té příležitosti prozradila, že si z natáčení odnesla i trauma: „Kaskadér mi zlomil nohu v bérci. Bylo to příšerně bolestivé a měla jsem pak půl roku sádru. Navíc mi to špatně srostlo, takže mi maminka nechala nohu zlomit znovu, abych ji neměla křivou. Tehdy jsem ji za to nenáviděla," řekla také. I když mělo to přeci jen jednu výhodu: „V té době mě Ivan Vyskočil nosil na zádech po Barrandově úplně všude. I na záchod,“ dodala s úsměvem.

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.