Prymula jako budoucí prezident? Zasvěcená osoba to vidí jasně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyšoupne Prymula Zemana? Zasvěcená osoba to vidí jasně!

Nahradí Prymula Zemana? Karty to vidí jasně
Nahradí Prymula Zemana? Karty to vidí jasně (abl/Úřad vlády ČR)

Své ministerského křesla si moc neužil a vše nasvědčuje tomu, že se jeho funkční období chýlí k definitivnímu závěru. Tajná schůzka s Jaroslavem Faltýnkem se zkrátka Romanovi Prymulovi (55) krutě vymstila. Přesto mu ale ještě v politice nemusí zvonit hrana.

Sám říká, že bude nadále pomáhat v boji s covidem-19 jako lékař a expert. O politickou funkci stůj co stůj prý nestojí. Je to ale pravda?

Kartářka a bývalá dětská herecká hvězda Michaela Kudláčková má jasno. „Ten člověk se snaží udělat maximum. On má pocit, že když se jednou dal na vojnu, tak musí bojovat. Z politiky ale úplně odejde. Z jeho úhlu pohledu je z politiky otrávený. On přišel splnit úkol a pak odejde,“ sdělila Kudláčková pro eXtra.cz.

Babiš o konci Prymuly: Zemanovi předložil návrh na nového ministra zdravotnictví:

Video se připravuje ...

Přitom se těší mezi občany republiky poměrně velké popularitě. Pro některé je to odborník, který si dokáže získat respekt. O prezidentském křesle by tedy uvažovat nemohl? „Myslím si, že ho možná i někdo osloví, ale nakonec kandidovat nebude. On má pocit, že by eventuálně v zájmu národa vystupovat mohl. On si umí představit, že by byl dobrý prezident. Je možné, že ho někdo osloví. Ale osloví ho někdo, koho Prymula v hloubi duše nemá rád. Podle karty Sedmička mečů, kterou tu mám, nakonec Prymula vyhodnotí, že jeho cesta to není,“ vyčetla Kudláčková z karet. Zda se její věštba vyplní, ukáže čas.

Bez urážky Zuzany Bubílkové o Prymulově konci! Přišel, viděl, pohnojil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.