Hůlka kontra Zeman! Co rozdělilo někdejší přátele? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlka kontra Zeman! Co rozdělilo někdejší přátele?

Hůlka se může tvářit pyšně, za podporu ho Zeman vyznamená.
Hůlka se může tvářit pyšně, za podporu ho Zeman vyznamená. (Foto ara)

Daniel Hůlka dlouhou dobu patřil mezi velké parťáky prezidenta Miloše Zemana. Slavný zpěvák dlouho Zemanovi pochleboval a souhlasil se vším, co známý politik vyslovil. Nyní však Hůlka vystoupil na demonstraci proti koronavirovým opatřením a rouškám a vzal si pořádně na paškál především Romana Prymulu.

Tím, že vystoupil na demonstraci, pravděpodobně nepotěšil prezidenta Miloše Zemanem, se kterým do této doby vycházel více než dobře. Budou slova známého zpěváka znamenat konec jejich přátelství? „Myslím si, že v současné době v naší politické garnituře jsou tři nejnebezpečnější lidé. Na prvním místě plukovník smrt Prymula. To je člověk, kterému vůbec nejde o naše zdraví a náš národ. Jde mu o jeho vlastní kapsu… Je nebezpečný. Je to mocichtivý člověk. Vystupuje velmi autoritářsky… Tento člověk to chce dotáhnout tak daleko, že bude kontrolovat, jestli správně čuráme a kakáme. Hrůza,“ pověděl na demonstraci Hůlka.

Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře

Video se připravuje ...

Zeman má jasný názor

„Do rad, jak zvládnout epidemii, kecá skoro každý. Teď jsem zaregistroval dva zpěváky, kteří natočili videa zlehčující koronavirus se zoufalou neznalostí faktů, například situace ve Švédsku. Jenom bych si přál, aby v té krizové situaci, ve které bezesporu jsme, rozhodovali odborníci, ale ne abych četl od novinářů, zpěváků, ale i od lidí z vysokoškolské sféry, kteří mají tu jedinou nevýhodu, že dělají jiný obor, než je epidemiologie, tak aby se zviditelňovali tím, že do toho budou mluvit. Ta banda amatérů, která teď v českých médiích exceluje, podle mého názoru jen dezinformuje, místo toho, aby informovala,“ řekl podle expres.cz prezident Miloš Zeman, kterého Hůlka několik let obdivoval.

Daniel Hůlka: Znovu mu padne do náruče jeho ex Šárka Vaňková!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
avina
9. 10. 2020 • 11:36

Hůlka skutečně špatně čurá,kaká. Už mu to tlačí na vychlastaný mozek. Tloustne, sádlo hřeje.Bez zpěváků lidé mohou existovat. Bez lékařů.....nikoliv. Hůlka má Mináře,kámoše- pro smích,oba.

janakveton
8. 10. 2020 • 12:32

Koronavirus jasně vymezil, kdo jsou omezenci, kterým netřeba dopřávat sluchu. Myslím si, že bez Daniela Hůlky, Jana Hrušínského, Romana Šmuclera či Radkina Honzáka se obejdeme. A pokud budu potřebovat operaci srdce, taky jsou ještě jiní kardiochirurgové. Není jen Pirk.

aveneta
8. 10. 2020 • 09:10

Hůlka vidí jen ty ušlé prachy za učinkování....chlap jako hora by se přeci dokázal uživit i v manuelním oboru, jako stěhovák, zedník atd.což pochybuji, že by pojal chce být ten "umělec" ale lidé se obejdou bez "Hůlky" mají jiné starosti o rodinu a normální život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.