Otřesená »těhulka« Lucinka od Matuše: PEKLO Z NEČEKANÉ STRANY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Otřesená »těhulka« Lucinka od Matuše: PEKLO Z NEČEKANÉ STRANY

Bohuš Matuš a Lucinka
Bohuš Matuš a Lucinka (Facebook)

Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) prý zažívají vůbec nejkrásnější období. Společně se radují z holčičky, která má už brzy přijít na svět. Jenže jedna věc mladičké partnerce zpěváka přidělává takzvaně vrásky na čele.

Problémem jsou prý Matušovy přehnaně dotěrné obdivovatelky. „Mám zakázáno komunikovat s fanynkami. Lucka fanynky prožívá hůř. Je to skoro roztomilé, že žárlí, ale někdy je to moc. Už dřív se trošku schylovalo ke konfliktu. Kdyby to bylo na Lucce, tak by je z koncertu vyhodila,“ řekl eXtra.cz již před časem Bohuš Matuš (47).

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Jenže Lucinka mu v tomto ohledu oponuje. „Bohoušek si vážně myslí, že na ty šeredy žárlím, ale tak to není. Fanynky jsou mi jedno. Jen některé z nich nemám ráda, ale z jiných důvodů,“ vysvětlila uvedenému webu s dodatkem: „Má třeba jednu paní, která je schopná vlézt nám pomalu do auta, že si ještě dovolil nepodepsat se jí a nevyfotil se s ní, narušuje soukromí, ptá se, kam jedeme a podobně. Nic jí neřeknu, ale rozčiluje mě to. Nedokážu si představit, že bych byla takhle drzá,“ postěžovala si.

„Je úplně všude. Jdeme si třeba spolu někam sednout, ona se tam najednou objeví, sedí a čumí. Nechápu to,“ podivila s nad její extrémně vlezlou povahou pro uvedený web tato nastávající maminka.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
28. 8. 2020 • 02:34

Zbouchnout sedmnáctku může jenom naprostej d....

rydlo
27. 8. 2020 • 15:28

Tak už i Bohuš Matuš má svou „Hannelore”. Za chvíli ta paní, co za Bohušem pořád leze, začne také tvrdit, že Bohuš Lucinku nikdy nemiloval a že žádné dítě nečeká. Snad je ta paní do Bohuše beznadějně zamilovaná, jako byla ta Hannelore do Gotta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.