Bohuš Matuš šokuje: Nezletilá Lucie čeká jeho dítě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohuš Matuš šokuje: Nezletilá Lucie čeká jeho dítě?!

Bohuš Matuš koupil své Lucince myšku a králíčky
Bohuš Matuš koupil své Lucince myšku a králíčky (Facebook)

Jeho Lucinka mu totálně pobláznila hlavu. Zpěvák Bohuš Matuš (46) se nechal slyšet, že by s jeho nezletilou láskou chtěl založit rodinu.

„Nechci o Lucince moc mluvit. Počítám s ní, jsme spolu, chceme spolu být, a jestli z toho bude miminko, tak budeme jedině rádi… Lucinka moc chce miminko, tak já se snažím, abych pak nevychovával spíše vnoučata. Pracujeme na tom,“ pověděl Bohuš Matuš časopisu Rytmus života.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
paralenka
12. 7. 2020 • 22:00

Pomalu dědkovský věk, ale rozum puboše, kde se tohle vzalo?! Asi zamindrákovaný s malým pé*re*čkem, takže si troufá jen na nedospělou holku! Být její matkou, ženu ho od baráku pořádným bičem! Jenže ta matka zřejmě bude pořádná dorota, když jí to nevadí! Lucinka je opravdu dítě, myšku a králíčka si pořizují dítka na prvním stupni základky. A tenhle přestárlý taťka ji prachsprostě zneužívá, valí jí klíny do hlavy, vždyť to normálnímu chlapovi ani rozum brát nemůže. Děsné!!!

josefvyskoc
12. 7. 2020 • 17:43

Kdyby bral na tu "praci" nahodou brigadniky, tak se hlasim jako prvni! Ta holcina je proste absolutne nadherna! To musi byt superprace, obdelavat takovou micinku Lucinku!

amej
12. 7. 2020 • 15:55

Chudáci rodiče té holky. Ránu mu dát nemůžou, bezmoc. Piplají holku a pak tomu dá takový tajtrlík ránu. Holce se nedivím - je ve věku, kdy se slečny do muzikantů zamilovávají. Dobré by bylo zeptat se jí za 10 let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.