S mladicí už neudrží krok? Radikální rozhodnutí Matuše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

S mladicí už neudrží krok? Radikální rozhodnutí Matuše

Bohuš s Lucinkou
Bohuš s Lucinkou (Herminapress)

Ustát krok s o třicet let mladší partnerkou je od jistého věku čím dál těžší. Své o tom ví i zpěvák Bohuš Matuš (47), který čeká prvního potomka s teprve sedmnáctiletou Lucinkou. Zásadní věkový rozdíl začíná zřejmě vnímat jako problém.

Chce vypadat mladě a neváhá jít přes bolest. Bohuš Matuš (47) prý začal využívat estetických služeb jedné pražské kliniky. Nevyhledal ji ale sám, dle jeho slov přišla nabídka přímo od nich. „Tak jsem si řekl, že když pořád hraju ty milovníky, i když já jsem spíš šašek než milovník, a ani tak nevypadám, že bych se sebou mohl něco udělat. Když je člověk nalíčený, působí jinak, ale v reálu je to horší. Byl bych strašně rád, kdyby se mi podařilo odstranit pytle pod očima. Hodně vystupuji v televizi Barrandov a tam mají nějaká světla, která mi je hodně zvýrazňují. Mám je opravdu jako Walda v sedmdesáti,“ řekl s nadsázkou pro Bleskprozeny.cz.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
16. 9. 2020 • 16:07

Ne asi, budeš v padesáti vypadat jako ve dvaceti. Chudák holka, ale sama si vybrala kariéru Gottové, Svobodové, Menzelové....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.