Bolestný osud vdovy po Matuškovi: Izolace a strach | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolestný osud vdovy po Matuškovi: Izolace a strach

Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Bez syna i partnera! Koronavirus ji uvěznil na Floridě
Vdova po Matuškovi (†76) Olga: Bez syna i partnera! Koronavirus ji uvěznil na Floridě (michal Protivanský, Martin Sekanina, David Kundrát, archiv)

Ve chvílích, kdy je rodina tak důležitá, zůstala Olga Matušková (71) na všechno sama. Koronavirus je bohužel na čas rozdělil i se synem Waldemarem. Zatímco ona je osamocená na Floridě, on zůstal v New Yorku. Její přítel Jiří Planner, bývalý ředitel Semaforu, je zase v Los Angeles. I když se Olga nehroutí, jedna věc ji přece jen rozbrečela…

„Chybí mi oba. O to budu ale zase šťastnější, až se všichni pohromadě sejdeme,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Aha! Matušková. Z Los Angeles od Jirky jsem odletěla ještě v době klidu, jenže ta korona nás rozdělila. Zatím se nám ani jednomu do letadla nechce. Nevím, jak dlouho bychom to takhle vydrželi. Jsem ale optimistická a věřím, že už brzy se všechno obrátí k dobrému,“ svěřila se vdova po legendárním zpěvákovi.

Její syn je přitom v New Yorku, který je dopadem zákeřného viru nejpostiženější. „Odjel prostě z Floridy těsně před tím, než vypuklo tohle šílenství, a neustále mě ujištuje, že se tam nic neděje,“ řekla Matušková.

„Až mě to dojalo, když jsem mu teď volala do New Yorku a strachovala se o něho kvůli koroně. Řekl mi: Mami, neboj! Koronou si hodím, koronou si hodím… Rozbrečelo mě to,“ přiznala, jak ji její syn dohnal k slzám předělávkou pasáže zpívané Karlem Gottem v Silvestrovské opeře, kterou nazpíval právě s Waldemarem Matuškou. (V originále zazní - korunou si hodím, pozn.red.)

Jak to má Olga Matušková s novým partnerem, se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...
 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.