Daniel Hůlka (51) bez kšeftů: PRACUJE JAKO POMOCNÝ DĚLNÍK | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniel Hůlka (51) bez kšeftů: PRACUJE JAKO POMOCNÝ DĚLNÍK

Daniel Hůlka
Daniel Hůlka (Marek Pátek, Facebook.com, TV Prima, archiv)

Nouze naučila Draculu truhlařinu. V době, kdy jsou kvůli současné situaci umělci bez práce, rozhodl se Daniel Hůlka (51) pro záložní plán. Bude brousit parkety! Nechce, aby jeho manželka Barbora (28) a dvouletá Rozárka strádaly.

„Samozřejmě, že mě tahle situace finančně omezila, asi jako každého, kdo přišel o práci. Takže bojujeme, jak se dá. No a jak jsem bez práce, tak jsem se domluvil tady s kamarádem truhlářem, který dělá podlahy, že mu budu pomáhat a budu k němu normálně chodit do práce,“ prozradil Aha! představitel Draculy. „Nemůžu říct, že bych byl nějak extra šikovnej. Budu dělat spíš pomocné práce,“ pokračoval Dan. Něco přinese, podrží, zbrousí parkety. A tak...

Rekonstrukce

Ruku k dílu musí samozřejmě Hůlkovi přiložit i na svém domě. „Vyklízíme ho, uklízíme zahradu a tak. Teď ho budeme i obkopávat kvůli vlhkosti a pak se začneme opravovat. Když je na to teď čas, tak jsme se na to vrhli,“ svěřil se Dan. Jestli nakonec rodinka zakotví v jeho milovaných Jevanech je ale stále otázkou.

Vzorný taťka

Zpěvák ovšem nezahálí ani jako otec. „Právě proto jsme utekli z Prahy, jinak bysme se zbláznili, protože dvouleté dítě v roušce samozřejmě nevydrží,“ říká Hůlka a dodává: „Udělal jsem Rozárce na zahradě takové malé hřiště a pískoviště, aby si tady mohla hrát. Chodíme hodně do lesa, naštěstí jsme všichni v pořádku. A držíme se.“

Daniel Hůlka: Promluvil o svém návratu k opeře

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jity
5. 4. 2020 • 12:53

mbmb a jaký talent máte vy? Plivat na někoho, koho neznáte. Dan cestoval a to také nebylo zadarmo, nenatahuje ruce, aby mu stát dal.

demonxxx
4. 4. 2020 • 19:32

Na rozdíl od jiných, co se živý zpěvem, zpívat umí.

-bello-
4. 4. 2020 • 18:50

Borec! Nežaluje vládu o náhradu za Covid 19 , jako jeho mnozí kolegové a kolegyně z divadel a z Milionu chvilek

paralenka
4. 4. 2020 • 13:07

Pro mbmb: Kopnul jste si, ulevilo se vám? Kdo v životě nedělal chyby? Nicméně je sympatické, že se k tomu postavil čelem, nestojí na pracáku ani nentahuje ruku jako jiní! Prostě maká, kvůli fyzické práci nikomu ještě koruna z hlavy nespadla, každý by to udělal, pokud má závazky a kousek cti v těle. Jen doufám,že ho bulvár sám oslovil, že nejde o PR, aby se na něj nezapomnělo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.