Neskutečná proměna Hůlky: Konečně to přišlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neskutečná proměna Hůlky: Konečně to přišlo!

Holčička zpěvákovi a jeho manželce Báře dělá radost.
Holčička zpěvákovi a jeho manželce Báře dělá radost. (Foto Herminapress.cz)

Žil až na dřeň, hudbou, ženami, adrenalinovými výpravami do celého světa. Poměrně dlouho trvalo, než se Daniel Hůlka (51) usadil. I když po rodině a dětech toužil, chtěl jít najisto. A nakonec se dočkal.

Dnes se těší charismatický zpěvák, kterého proslavil muzikál Dracula, ze své dcery Rozárky (1) i manželky Barbory Hůlkové (28). Na rodinu si počkal, ale nakonec se dočkal. „Žiji si skvěle, letošní prázdniny jsme si s rodinou opravdu užili. Během léta začala dcera Rozárka chodit i mluvit, takže to byly jen samé radosti. Zatím však mluví jen takovou svou řečí, na popovídání to ještě není,“ svěřil se Daniel Hůlka v rozhovoru pro pořad TOP STAR, jak uvádí web idnes.cz.

Pochopitelně přiznává, že se mu život změnil od základu. Ale určitě si nestěžuje. „Je to hrozně fajn. Jsem naprosto šťastný. Dítě jsem chtěl opravdu dlouho a dlouho jsem čekal, až bude ta správná situace. Konečně to přišlo,“ dodává spokojeně Hůlka, který prý chystá novou desku i návrat ke klasické hudbě. 

Daniel Hůlka v rozhovoru přiznal, že s dcerou a manželkou pořád žijí v mobilheimu: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.