Zpěvák Hůlka: Drsné a radikální rozhodnutí plné emocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvák Hůlka: Drsné a radikální rozhodnutí plné emocí!

Hůlka slavil padesátku narozeninovým koncertem.
Hůlka slavil padesátku narozeninovým koncertem. (Foto – Tonda Tran)

Rozhořčený zpěvák Daniel Hůlka (52) zaslal prezidentu Miloši Zemanovi (75) otevřený dopis. S podporou a přátelstvím definitivně sekl a vrátit mu hodlá i státní vyznamenání z roku 2016.

Dřív k němu nepokrytě vzhlížel, ale několik posledních výroků Zemana ke koronavirové krizi se ho velmi dotklo. Prezident například prohlásil, že „umělci vytvořili svá nejlepší díla tehdy, když byli hladoví“. „Proč jsi se obrátil proti svému národu, proti obyčejným normálním pracujícím lidem? Proč se k nám chováš sprostě, agresivně, nenávistně, egoisticky, egocentricky, narcisticky a naprosto bohorovně? Zklamal jsi mě, Miloši.

Daniel Hůlka: Znovu mu padne do náruče jeho ex Šárka Vaňková!

Video se připravuje ...

Zklamal jsi mě jako člověk a také jako prezident naší země,“ píše zpěvák a vysvětluje, co ho k tomu nyní vedlo. „Můj dopis souvisí čistě s tím, jak se chová k občanům české země. Na můj dopis zatím nezareagoval. Přivítal bych možnost si s ním promluvit, ale tam ta chuť určit nebude. Dřív jsme setkávali často. Jezdil jsem za ním soukromě a i při oficiálních příležitostech. Poslední dobou jich bylo čím dál tím míň,“ popsal.

„Medaili mu vrátím. Na ceremoniál mě určitě nepozvou, takže tam určitě ne. Bude to přes třetí osobu. Vrácení řádu má svoje pravidla, na Hradě je člověk, který se o to stará, je to čistě technická záležitost. Prostě to tam přinesu a dostanu papír, že jsem ho vrátil,“ uvažuje nahlas, co udělá 28. října.

Dan Hůlka v Blesku: O dopisu Zemanovi, vrácení metálu a změně povahy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
14. 10. 2020 • 10:57

Je na tom dost pravdy, Zeman se opravdu chová čím dál tím hůř.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.