Daniel Hůlka: Chodí o berlích! Co se mu stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniel Hůlka: Chodí o berlích! Co se mu stalo?

Na kolegy se zatím může jen koukat. Noha ho prý pekelně bolí.
Na kolegy se zatím může jen koukat. Noha ho prý pekelně bolí. (Foto Herminapress.cz)

Zrovna když se kultuře začíná blýskat na lepší časy a Daniel Hůlka (52) už měl domluvené i kšefty s muzikálem Robinson Crusoe v Divadle Na Maninách, pochroumal si nohu. Sice mu zatím dává zabrat vyjít i schody, ale prý to stihne.

Jako by mu to osud dělal naschvál. Před premiérou představení o slavném trosečníkovi, která se odehraje na letní scéně, se nemůže postavit na nohy. „Házel jsem na procházce míček svému psovi a podvrtl si kotník. Tři týdny na to nemohu šlápnout,“ kroutí hlavou muzikálový Dracula, který se na kostýmovou zkoušku dobelhal o berlích. Naštěstí nemá natrženou šlachu ani nic zlomeného. Kotník je vymknutý a je v něm výron.

Dan Hůlka o holích. Video zde:

Video se připravuje ...

„Kdybych měl alespoň chodicí sádru, ale noha je oteklá, tak zatím běhám o berlích. Je to hrozný nezvyk. Ještě že mám auto s automatickou převodovkou, jinak bych se nikam nedostal,“ dodal Daniel s tím, že začne naplno hrát, až bude zcela zdráv. Doufá, že stihne premiéru, která bude 19. června na Letní scéně v Třeboni a v září v Divadle Na Maninách.

Dan Hůlka v Blesku: O dopisu Zemanovi, vrácení metálu a změně povahy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.