Bohdalová o Zemanovi: Ani za bolševika bych to nedovedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová o Zemanovi: Ani za bolševika bych to neprovedla!

Jiřina Bohdalová se vyjádřila ke státním vyznamenáním.
Jiřina Bohdalová se vyjádřila ke státním vyznamenáním. (Koláž Ahaonline.cz)

Daniel Hůlka se po „nemístných“ výrocích Miloše Zemana na adresu umělců naštval a rozhodl se vrátit státní vyznamenání, které mu prezident udělil. Redakce eXtra.cz oslovila Jiřinu Bohdalovou (89), aby se jí zeptala, jak situaci vnímá ona. A zda by i tato herečka ocenění prezidentovi donesla zpět.

Národem milovaná Jiřinka ale nevidí důvod, proč by se měla vyznamenání vzdávat. „Když člověk dostane státní vyznamenání právem, tak je jedno od koho. Já bych ho nikdy nevrátila. To mám od lidí. Ani za bolševika bych to neprovedla. Nemyslím si, že bych to dostala od něj, ale za to, že jsem dělala Televarieté a podobně. Dostala jsem to za práci. Nemám pocit, že bych to ocenění dostala neprávem,“ řekla eXtra.cz Bohdalová.

Zlatá maska! Komu fandí Jiřina Bohdalová?

Video se připravuje ...

Herečka tento názor zastává přesto, že se od Miloše Zemana (76) odklonila, přestože prý bývala dříve jeho velká fanynka. „Už mám politiky plný zuby. Jsem herečka a politika mě nezajímá. Prostě mě to přestalo bavit,“ vysvětlila tehdy redaktoru eXtra.cz.

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.