Vágner napráskal Bohdalovou! Nikdy jsem ji neviděl upřímněji plakat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vágner napráskal Bohdalovou! Nikdy jsem ji neviděl upřímněji plakat

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová  (Foto Profimedia.cz)

Rozhovorová kniha Vždycky upřímná Jiřina Bohdalová čtenáři přináší nečekaně mnoho odhalení z jejího života. Třeba jak legenda propadla v Austrálii beznadějí, když přišla o dárek pro vnoučka.

„Jiřina buďto někde něco zapomněla, nebo jí ukradli zavazadla, to už si přesně nepamatuju. Ale vím, že v těch ztracených kufrech měla plyšového klokana pro vnoučka. A strašně se těšila, jak mu ho dá. Musím říct, jak ji znám tolik let a tolik jsem toho vedle ní prožil, nikdy jsem ji neviděl upřímněji plakat, než když na to přišla," prozradil její dlouholetý kamarád Karel Vágner (78).

Karel Vágner o Vánocích

Video se připravuje ...

„Já měl těch klokanů plný kufr a řekl jsem si, hele, já mám tolik dětí, že když jedno dostane chobotnici, je to úplně jedno. Toho jednoho klokana jsem jí dal. Nezapomenu na ten šťastný úsměv, když díky tomu mohla vnoučkovi klokana z Austrálie přivézt,“ pochválil se v nové knize Petra Macka hudební všeuměl. 

Karel Vágner o Jakubovi ve Stardance: Proč se na syna nechodí dívat?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.