Bohdalová musí skřípat zuby! Takovou drzost ještě nezažila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová musí skřípat zuby! Takovou drzost ještě nezažila

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Martin Hykl, archiv)

Za ta léta velké slávy je Jiřina Bohdalová na nějakou tu kritiku už zvyklá. Pravděpodobně však nečekala, že dostane pořádnou sodu poté, co se snažila vyjádřit k situaci o koronaviru a stmelit lid k tomu, aby táhl za jeden provaz.

Chtěla promluvit k lidem a říct jim, aby byli více ohleduplní a dostala pořádnou sodu. „Jsem docela poslušná. Jednak jsem riziková, jednak si myslím, že lidé, kteří tomu nerozumí, by do situace neměli vůbec mluvit. Je třeba srazit kufry a poslouchat, jinak se z toho nedostaneme,“ pověděla podle extra.cz Bohdalová, která kvůli covidu zrušila dovolenou v milovaném Řecku.

Perkausová už nesmí fotit. Strach o Bohdalovou. A Mesarošová se tajně vdala!

Video se připravuje ...

Místo toho, aby však sklízela ovace, ji fanoušci zkritizovali za to, že měla špatně nasazenou roušku. Jeden z komentujících na sociální síti poslal Bohdalové dost drzý vzkaz, který herečku asi nenechá chladnou. „Tak poslouchej a nasaď si tu roušku pořádně, Vochomůrko,“ zněl poněkud nehezký komentář na adresu slavné herečky. Za Bohdalovou se však někteří fanoušci postavili a podpořili ji. „Pro kecálisty, starší člověk s rouškou rozhovor těžko udýchá, spíš ohrožuje sebe,“ napsala fanynka na obranu Jiřiny.

V minulosti Jiřinu Bohdalovou nešetřil například Laco Déczi: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.