Zagorová se nezdá! Tohle fanoušci tedy nečekali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zagorová se nezdá! Tohle fanoušci tedy nečekali

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Aha!: J. Tůma, Anna Kovačič, Martin Kubica – Supraphon, 2018, ČTK)

Že si instagramový účet zakládají mladé generace, je věc zcela jasná. Statisíci sledujících se může chlubit modelka Simona Krainová (47), milionem moderátor Leoš Mareš (44). Nyní však do světa Instagramu přichází i stálé hvězdy českého showbyznysu.

Překvapením pro mnohé byla herečka Jiřina Bohdalová (89), která vstoupila do světa sociálních sítí a už i zde sbírá fanouškovskou základnu. Další stálicí českého showbyznysu dobývající Instagram je zpěvačka Hana Zagorová (74).

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

V den svého vstupu na Instagram dokonce spustila i první živé vysílání! Oproti Bohdalové začala zpěvačka nostalgicky a jako první fotky ke sdílení zvolila ty z mládí. Pozornost fanoušků tak okamžitě přitáhla a pokračovala dalšími snímky, které doposud nebyly zveřejněny.

Pokračovala fotografií s manželem, operním pěvcem Štefanem Margitou (64). Ten je oproti začínající manželce na sociálních sítích již jako ryba ve vodě. Sám pár dní před založením instagramového účtu Hanky své fanoušky upozorňoval na tuto událost a vyzýval příznivce ke sledování jejího účtu. „Hanka od neděle startuje svůj INSTAGRAM. Sleduj jí i ty,“ napsal na svůj facebookový profil.

Okolnosti smrti Řandy. V děsivé poloze ho našla dvanáctiletá dívka! A trápení Margity se Zagarovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.