Omráčená Simona Krainová: Zmohla se jen na pláč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Omráčená Simona Krainová: Zmohla se jen na pláč

Simona Krainová
Simona Krainová (showpix.cz)

Velmi emotivní zážitek prožila modelka Simona Krainová (47). Kvůli chudým dětem se rozplakala a nemohla spát. Co se stalo?

Stala se tváří a hlasem projektu podpurující děti, které si kvůli finančním problémům v rodině nemohou dovolit obědy ve škole a sesypala se. To, že jsou na tom některé rodiny tak bídně, že si nemohou dovolit ani jídlo ve škole a jejich ratolesti jsou pak o hladu, Krainovou rozesmutnělo natolik, že nemohla spát a zmohla se jen k slzám.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...

„Můj manžel Karel mi ukázal spot projektu, řešil pracovní věci a chtěl slyšet můj názor. Musím se přiznat, že mě to okamžitě přimělo k breku, dokonce jsem nemohla pak spát a musela jsem na to myslet. Bylo to velmi emotivní, jako máma dvou dětí tyhle věci vnímám jinak. Mnohem osobněji… Udělám maximum, aby se o možnosti přihlásit se do Obědů pro děti dozvědělo co nejvíce potřebných, a že ostatní lidé mi s tím pomůžou,” pověděla modelka o projektu Obědy dětem, do kterého se můžete zapojit každý, kdo chce pomoci dětem v takto těžké situaci.  

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
29. 11. 2020 • 07:17

Brečí,proč,vždyt ona se svojí základní školou,je za vodou,pro Ty co nepracují léta,se vždycky najde,,oslíku otřes se,,.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.