Pokrytectví Krainové? Zase má z ostudy kabát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pokrytectví Krainové? Zase má z ostudy kabát!

Simona Krainová
Simona Krainová  (profimedia.cz)

Modelka a herečka Simona Krainová (46) si chtěla opět rýpnout do slavných kolegyň a tak se rozhodla na sociální síti napsat rázný příspěvek k její hezky upravené fotce. Místo toho, aby jí fanoušci kvitovali, udělala si ostudu. Jak to?

„Mám ráda tohle místo, je tady klid, krásný hory a fajn lidi. Žádný snobský předváděčky zimních kombinéz a nových lyží, jako je tomu o kousek dál. Já si raději sednu za pec,“  vzkázala podle expres.cz Krainová celebritám, které se vystavují v luxusním oblečení v oblíbeném Špindlerově Mlýně.

Modelka asi očekávala, že s ní lidé budou souhlasit a zmíněné promenádování také odsoudí. Simona však zvolila špatný snímek k takovému textu. Na fotografii, u které se její kritizující komentář objevil, má totiž na sobě svetr v hodnotě necelých 30 tisíc korun, což je více jak průměrný plat obyčejných lidí. Uživatelé sociálních sítí se tak pustili se Simonou do diskuze o tom, zda zrovna ona má právo na to, někoho za něco takového soudit, když se sama ráda ukazuje v luxusním oblečení na nejrůznějších akcích. Krainová protiútok opět neustála s chladnou hlavou a z diskuze byla přestřelka.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pabosev345@...
17. 12. 2019 • 15:53

Přejít na Mo︆oXi.︆n︆et - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.