Krainová zase přestřelila? Fanoušci vzteky bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krainová zase přestřelila? Fanoušci vzteky bez sebe!

Simona Krainová
Simona Krainová (Instagram)

Sbalili se a vyrazili do tepla. Simona Krainová odcestovala s manželem a syny za kamarádkou Zuzanou Belohorcovou do Španělska a dostala za to od fanoušků pořádnou sodu!

Nechtěla sedět doma na zadku a dodržovat vládní opatření. Proto zabalila rodině kufry a všichni vyrazili do slunného Španělska. Svým výletem v této těžké situaci „nakrkla“ veřejnost a několik uživatelů sociální sítě jí dalo pořádnou čočku. Simona si očividně z jejich slov vrásky nedělá a užívá si dovolenou plnými doušky.

Simona Krainová: Nechápu, že jsou moji synové ze stejného vrhu

Video se připravuje ...

„Trochu mě udivuje (a mrzí) jak tu není žádný komentář tipu: proč ten covid nepřinést jinam/odjinud. V téhle době cestovat... Wooow, utéct je řešení no,“ zněl jeden z komentářů proti Krainové.

„Ať už někdo zakročí, tahle tupá stvoření včetně Bendový tady nabádají lidi k cestování,“ vzkázal pod fotkou modelky další uživatel.

„Co to je za módu, že jsou všichni vyvalený ve Španělsku,“ dodal jeden ze sledujících na Instagramu.

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
29. 11. 2020 • 10:54

Jsme opravdu národ pitomců ? Závist je sv.i...ně !
Paní Simona je nejenom krásná žena, skvělá máma a manželka, ale navzdory útokům zůstává slušná ! Narozdíl od mnohých kritiků !
Půlka republiky se válí u moře, pracuje home ofice ze zahraniční, cestovky mají téměř vyprodáno... ale paní Simona je terčem ?!
Vzpamatuje se lidi, používejte zdravý rozum a dodržujte všechna nařízení. Suďte všechny ty, kteří se masírují na demonstracích, kteří se tajně opíjí v barech a hospodách se souhlasem rebelů hospodských ! Mimochodem, na pláži ani zdaleka nehrozí taková rizika, jako mezi vámi, neukázněnými bl..b...ci !

vigela
29. 11. 2020 • 10:05

Ta paní má fanoušky? To koukám.

joudajoudovy
29. 11. 2020 • 06:36

kde neni z hury dano, tam nepomuze ani botox...:

hillaarkaa
29. 11. 2020 • 06:04

Tahle vyzobaná slunečnice utahaná má zajímat koho?? Ať klidně letí bez zpáteční letenky.Může tam za gazpáčo max.rozkuřovat staré seňory

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.